ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT

Мнениеот Кролик » 03 сеп 2013 16:38

rodman написа:Два поредни кръга "наше момче" е Играч на кръга - след Симеон Райков, дойде ред и на No. 14 ;)
http://www.varnautre.bg/2013/09/03/1842 ... _7_ia_krug

Другия кръг ще е Жоро Илиев !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 сеп 2013 19:00

Кролик написа:
rodman написа:Два поредни кръга "наше момче" е Играч на кръга - след Симеон Райков, дойде ред и на No. 14 ;)
http://www.varnautre.bg/2013/09/03/1842 ... _7_ia_krug

Другия кръг ще е Жоро Илиев !

А дано! Това показва израстването на отбора ни! Добра новина за Варна. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 сеп 2013 20:27

rodman написа:
greenpeak написа:rodman, аз с/у човека Божилов нямам нищо против, не го познавам лично, а коментирам само играча.
За събота, направи СУПЕР МАЧ, направо мача на животът си направи момчето.
Два гола в един мач до колкото знам не е вкарвал с нашият екип. ХВАЛА и УВАЖЕНИЕ за мача!!!
.......................
Но съм критичен като цяло към представянето му със зеленият екип :mrgreen: .

greenpeak, аз също не го познавам лично, ако съм създал подобно впечатление. Просто се опитвам да се поставя на неговото място и как примерно бих работил нормално в подобна ненормална, съгласи се, обстановка :)

Ако с нещо съм те засегнал, моля за извинение! Нека поне тук, във форума запазим нормални отношения между хора, мислещи в една посока :) Останалото го знаят всички: САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

rodman, ти с лодки занимаваш ли се :o ;) ???
Да не се познаваме случайно с теб?

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 03 сеп 2013 23:09

greenpeak написа:
rodman написа:
greenpeak написа:rodman, аз с/у човека Божилов нямам нищо против, не го познавам лично, а коментирам само играча.
За събота, направи СУПЕР МАЧ, направо мача на животът си направи момчето.
Два гола в един мач до колкото знам не е вкарвал с нашият екип. ХВАЛА и УВАЖЕНИЕ за мача!!!
.......................
Но съм критичен като цяло към представянето му със зеленият екип :mrgreen: .

greenpeak, аз също не го познавам лично, ако съм създал подобно впечатление. Просто се опитвам да се поставя на неговото място и как примерно бих работил нормално в подобна ненормална, съгласи се, обстановка :)

Ако с нещо съм те засегнал, моля за извинение! Нека поне тук, във форума запазим нормални отношения между хора, мислещи в една посока :) Останалото го знаят всички: САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

rodman, ти с лодки занимаваш ли се :o ;) ???
Да не се познаваме случайно с теб?

Даже и с платноходки :) Светът е малък ;)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 сеп 2013 15:56

HEATSEEKER написа:След снощната сбирка, всички бяха на мнение , че Божилов е направил изключителен мач.Такива отигравания рядко се виждат.
Дано от тук нататък да играе само така.

Ами според мен това е работата на треньорския шаб.Да направят така,че всички футболисти да играят на върха на своите възможности.Ако Божилов играе винаги така,ако Паломино докато беше при нас играеше както онзи мач срещу Левски.......Щом някой е изиграл дори и един мач на такова ниво,значи може.Защо се допуска да им пада формата до пълна неузнаваемост?Естествено най-много зависи от това как се настройва и мотивира самият футболист.Божилов е доста чувствителен и тия недоволни подвиквания от публиката много го разконцентрират.Но нещата са взаимно свързани.Срещу Лудогорец,като направи супер мач,имаше ли човек на стадиона,който да не го аплодира?Така че,само от него зависи.Как може ГОЛЕМИЯ АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ всеки мач да го играе на високо ниво?Или ГЕОРГИ ИЛИЕВ?На тях вика ли им някой?Божилов да си направи добре сметката,как иска да играе.Всички добре знаем,че заиграе ли така във всички мачове и за отбора ще е супер,а и той пак ще бъде повикан в националния отбор!

Върни се в “Черно море”