ЦСКА - Черно Море 03.08.2013, 20.00 ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА - Черно Море 03.08.2013, 20.00 ч.
Играхте доста по добре от ЦСКА и заслужавахте победата но много глупаво изтървахте положенията които имахте. Имам чувството че самите ви играчи не можеха да повярват колко слаби и безидейни са ЦСКА и това до някъде им попречи да набутат 2-3 гола на червените.
-
- Контакти:
Бакари има качества,но подхожда разсеяно в голови ситуации.Освен това има нужда от адаптация,като същото важи и за Окоро.Ако Бакари е слаб - ще видим и Наско Петров!Нали това искаме в крайна сметка?Юноши.Това са момчетата от Вицешампионския ни отбор - Китанов,Бекир,Наско,Слави....нали се сещате,че тези момчета заедно след 2-3 години ще са нещо смъртоносно за всеки съперник?Просто ще вършеят всичко по пътя си като гръбнака на новия Черно Море.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
С вчерашният мач Гонзо доказа, че не само е посредствен треньор, а е и голям комплексар, излизайки да играе за да не загуби с/у едно посредствено панчаревско отборче ЦСКА.
ПЪЛЕН КОМПЛЕКСАР и НЕКАДЪРНИК!!!
Не съм си и представял, че ще стигнем до там на върха на атаката ни да е НЕКАДЪРНИКА №14, а Бакари да се мъчи на лявото крило, а и съответно Райков на пейката. Няма такава идиотия и няма такъв мазохизъм. После защо не сме вкарвали. Ами НЯМА ДА ВКАРВАМЕ С №14 в атака, колко години са необходими на пъпаците да го разберат. Докато този доказан хрантутник Божилов не седне на пейката не чакайте нищо добро.
Отново грешен състав и подреждане, в пореден мач видяхме вчера. Ако не вземем следващият мач с Локото, най-добре е да махат треньора, защото тази мъка не може да продължава.
В защита стояхме добре и момчетата се раздадоха на макс (добро включване на Станчев като за първи мач титуляр), докато в нападение отново трагедия с №14 начело.
Какъв беше проблема вчера Бакари да е на върха на атаката, а зад него по крилата Окоро и Райков + Бекир зад нападателя?
Паланков трагичен, не може да върже два паса?!?!
Не ми се коментира повече, защото направо полудявам от простотията и безумията в отбора ни.
Не съм си и представял, че ще стигнем до там на върха на атаката ни да е НЕКАДЪРНИКА №14, а Бакари да се мъчи на лявото крило, а и съответно Райков на пейката. Няма такава идиотия и няма такъв мазохизъм. После защо не сме вкарвали. Ами НЯМА ДА ВКАРВАМЕ С №14 в атака, колко години са необходими на пъпаците да го разберат. Докато този доказан хрантутник Божилов не седне на пейката не чакайте нищо добро.
Отново грешен състав и подреждане, в пореден мач видяхме вчера. Ако не вземем следващият мач с Локото, най-добре е да махат треньора, защото тази мъка не може да продължава.
В защита стояхме добре и момчетата се раздадоха на макс (добро включване на Станчев като за първи мач титуляр), докато в нападение отново трагедия с №14 начело.
Какъв беше проблема вчера Бакари да е на върха на атаката, а зад него по крилата Окоро и Райков + Бекир зад нападателя?
Не ми се коментира повече, защото направо полудявам от простотията и безумията в отбора ни.
greenpeak написа:С вчерашният мач Гонзо доказа, че не само е посредствен треньор, а е и голям комплексар, излизайки да играе за да не загуби с/у едно посредствено панчаревско отборче ЦСКА.
.. мн ги разбираш!!!
Не разбирам защо повечето хора подценявате така чорбата. Равен с Берое и Локо Майна. Състава им далеч не е толкова зле нито пък треньора им. Добре мотивирани са финансово. Имат си добра публика. Самочувствие хич не им липсва и всичките тези глупости с дълговете им хич не ги прави посредствен за България отбор. Сглобени са вчера, но от Стойчо (колкото и да не го харесват някои хора поради фенщина или нещо друго). Не подценявайте чорбара!
За съжаление нямах възможност да гледам мача и не мога да коментирам, но знам че и нашия отбор е от вчера. Да, треньора ни е неопитен, но съм сигурен, че след време ще е сред най- добрите. Амбиция не му липсва, нито качества, а само опит, който компенсира с хъс и здрава ръка, а когато трябва и с "шут".
Отдавна знам, че по- голямата част от феновете ни са нобелови лауреати по футбол на теория, но за съжаление, незнайно защо, никой не им е дал шанс да се докажат и така и ще си останат - Защо ли?
Голяма част от нас Моряците, очевидно не знаят, че да си футболен фен е като брака - подкрепяш отбора в добро или зло докато смъртта ви раздели.
По- добре без публика, от колкото като нашета. Славия и Локо Шопия се справят доста добре без такава и съм сигурен, че ако имаха нашата публика, това нямаше да е така. Лошата публика (като нашета) вреди на отбора.
За това стига сте нареждали футболисти и треньори, ами оставете хората да работят на спокойствие и ще видите, че ще ви зарадват.
За съжаление нямах възможност да гледам мача и не мога да коментирам, но знам че и нашия отбор е от вчера. Да, треньора ни е неопитен, но съм сигурен, че след време ще е сред най- добрите. Амбиция не му липсва, нито качества, а само опит, който компенсира с хъс и здрава ръка, а когато трябва и с "шут".
Отдавна знам, че по- голямата част от феновете ни са нобелови лауреати по футбол на теория, но за съжаление, незнайно защо, никой не им е дал шанс да се докажат и така и ще си останат - Защо ли?
Голяма част от нас Моряците, очевидно не знаят, че да си футболен фен е като брака - подкрепяш отбора в добро или зло докато смъртта ви раздели.
По- добре без публика, от колкото като нашета. Славия и Локо Шопия се справят доста добре без такава и съм сигурен, че ако имаха нашата публика, това нямаше да е така. Лошата публика (като нашета) вреди на отбора.
За това стига сте нареждали футболисти и треньори, ами оставете хората да работят на спокойствие и ще видите, че ще ви зарадват.
black sea написа:Съгласен съм с вас колеги, но просто много ме е яд за следното - за коя поредна година закъсваме с нападателите, а тази година ги нямаме и като броика даже. Ако се контузи Бакари - кво правим...този проблем ясно се видя досега - трябва да пускаме нападатели, пък няма такива като резерви. Даже и малките деца знаят този наш проблем последните няколко години. И също много ме е яд - разни такива като Латекс, Лудогорец, Доко Пд, Берое вземат титли и купи, пък ние...защото никога няма да забравя срещите с ПСВ, Щутгарт и Сампдория, просто там е истината - в евротурнирите. Особено с ПСВ беше егати емоцията и тръпката - около 10000-15000 варненци в Бургас...неповторимо.
От доста години имаме бройка/число/нападатели,но нямаме кой да вкарва.Сега ситуацията е същата.Казваш ако се контузи Бакари кой ще играе.Ами контузия/наказание/на Бакари,влиза Божилов.Липсва и той,влиза Наско.Липсва и той,влизам аз

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"