"Черно море" сменя политиката, залага на младите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: "Черно море" сменя политиката, залага на младите

Мнениеот Sagittarius » 13 окт 2009 17:59

Аз пак не мога да разбера за какво се вайкате?Кога е имало пари в Черно Море?Кога ТИМ са правили трансфери?Никога.Само свободни агенти-дядки.Сега поне ще купуват млади таланти.По-добре е.От привлечените дядки с големтие заплатки само Кривия беше нещо голямо,кой друг оправда парите си?Никой.Затова спрете да фантазирате,ТИМ и досега не са давали апри за трансфери,а само свободни агенти,които идват да лапат само.Сега поне ще имаме млади и нахъсани момчета,като Сашко,като Миро,които желаят и искат да растат,да стават футболисти и да обичат Черно Море,както Сашко и Миро се раздават и играят и са верни на клуба.Такива играчи искам аз и в деня който имаме 15-16 такива качествени играчи,а не 5-6 както сега,когато от тях 5 са наши юноши тогава Черно Море ще бъде по-силен от отбора стигнал медалите.Като не ви гаресва политиката,катъо искате дядките - ами станете левскари,ето там имат 10 човека над 33 години :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

mokana
Контакти:

Re: "Черно море" сменя политиката, залага на младите

Мнениеот mokana » 13 окт 2009 20:28

Помните ли как на времето Гигов беше заибал локо соф. и без малко да изпаднат.После почна да налива пари и ги докара до евро торнири ,тоез изкам да кажа че докато не се налеят мангизи в правилните посоки щот не само към основния одбор а като цяло стадион трениори -ине да ходят до софия щот там кои ги учи пак ганиовци говоря за на вънка,ДЮШ абе трябва и хора които са се занимавали с фудбол.Асега единия хвърлал чук-марин,другия се борел-ерджан ли мерджанли не го знам ама си го спомнянм като ни се зверише като ги назначиха,после се видя че са солташаци на баш марин.толкова легенди има в Варна трябва екип от фудболни хора ,пък тез кажали нека пак изпалняжат представителна роля

Върни се в “Черно море”