Черно море гони и Електричката

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Черно море гони и Електричката

Мнениеот ogrizko » 12 окт 2009 14:41

garfild8 написа:Да,Оги.И така по-лесно ще се изгради осветлението на Тича.Докато Електричката е тук,шефовете да действат :lol:

Хахах, верно... може да е част от плановете за реконструкция на Тича. Закопават го под стадиона, пускат едни кабели от ушите му към прожекторите.... денонощно осветен ще ни е стадиона :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 12 окт 2009 15:16

зеления написа:7 дни спорт

12 Октомври 2009
Черно море гони и Електричката

Няма силен мач, нито отбелязан гол, въпреки че играе на поста, където е най-силен - офанзивен ляв полузащитник.

Аз лично не съм го видял да играе там. Ако някой може да ме опровергае, нека го направи.
Винаги играе в центъра, а съм го виждал дори и в дясно. Сигурен съм, че ако го пускат наистина на неговия пост, ще покаже на какво е способен.
Електричката може и да е загубил малко скорост, но има хубав удар и въображение необходимо за тази игра. От дъртите в отбора той е най-кадърния и неговия опит може да ни бъде много полезен. Той е способен, но не го използват както трябва.

Половината тук нареждат без собствени наблюдения, просто защото така са чули от някой.
Същото беше и с Мастичката. Един вика оставка и след него цялото стадо.
Както винаги съм подкрепял Спасов, така ще подкрепям и Лазаров докъто не му се даде шанс да се докаже като играе от ляво.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 12 окт 2009 21:41

alkoh0L написа:
Сектор Б написа:пенсионер

Хахахаха.А ако вие изгоните пенсионерите какво става,оставате без отбор :lol:

ейййййййййййййййййй алкохол знаеш ли колко футболиста имаме на възраст над 30години.СМЕШНИК.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 окт 2009 22:07

garfild8 написа:
ogrizko написа:Не знам.... ако изгоним Електричката, няма ли да спре електричеството в града? Аз викам да го оставиме, поне като не играе... да ни светят улиците и да мога да си ползвам компа и готварската печка :roll:

Оги,приятелю,сега и мен разсмя,не само Зеления,когато прочете този пост :lol: Викаш,да оставим Електричката,да имаме ЖП връзка с другите градове на България.Жив и здрав приятелю. :)

Моряците - зле. Живота - мамата си е е***. В това сиво ежедневие добре, че ви има момчета да ни развеселявате. Наистина да сте живи и здрави!!! :)
Последна промяна от зеления на 12 окт 2009 22:21, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 окт 2009 22:09

Много благодаря,Зелен.Ти също,жив и здрав :)
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”