Миналият сезон Бекир има 1 мач (24 минути) за купата.
По-миналият сезон има 1 мач (7 минути) за първенство.
За 2 сезона 2 мача и 33 минути общо на терена ми се струват малко.
Черно море - Калиакра 13.07 събота 18.00 представяне!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Калиакра 13.07 събота 18.00 представяне!
Не ви ли се стори странно, че Жоро даде капитанската лента на Живко, а не на Росен? Дори на Дани Георгиев повече би му прилягала (предвид факта, че има над 100 мача за нас), отколкото на Живко. Аз направо се втрещих.
yavorescu написа:Не ви ли се стори странно, че Жоро даде капитанската лента на Живко, а не на Росен? Дори на Дани Георгиев повече би му прилягала (предвид факта, че има над 100 мача за нас), отколкото на Живко. Аз направо се втрещих.

- ralimavridov
- Контакти:
greenpeak написа:yavorescu написа:Не ви ли се стори странно, че Жоро даде капитанската лента на Живко, а не на Росен? Дори на Дани Георгиев повече би му прилягала (предвид факта, че има над 100 мача за нас), отколкото на Живко. Аз направо се втрещих.
Nie, cqlata kompaniq se smqhme s glas!!!
Е сега поне знаем с какви "демони" дружиш

yavorescu написа:Много ми хареса Бекир, но оттук нататък трябва да играе съвсем редовно, иначе знаем какво следва -- зацикляне на едно място, спад на формата, и ще си остане млада надежда на 23 години като Тошко и Илиян. Според мен ако вземем и двамата чужденци, Окоро ще е конкуренция с Младенов на дясното крило, а Цемах на Божилов като атакуващ халф. В такъв случай е най-добре Бекир да бъде пратен под наем в Б група, просто трябва да играе редовно а не виждам как това ще се случи при нас.
Гонзо не трябва да се колебае да дава повече игрово време на Бекир за сметка на Божилов или дори на капитана.
yavorescu написа:Много ми хареса Бекир, но оттук нататък трябва да играе съвсем редовно, иначе знаем какво следва -- зацикляне на едно място, спад на формата, и ще си остане млада надежда на 23 години като Тошко и Илиян. Според мен ако вземем и двамата чужденци, Окоро ще е конкуренция с Младенов на дясното крило, а Цемах на Божилов като атакуващ халф. В такъв случай е най-добре Бекир да бъде пратен под наем в Б група, просто трябва да играе редовно а не виждам как това ще се случи при нас.
Цемах e 10-ет пъти по добър от Божилов на поз. зад нападателя.
Да изпратят Божилов под наем в Б група, а да остане Бекир

greenpeak написа:Да изпратят Божилов под наем в Б група, а да остане Бекир.
да се обиграва, а?

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Clarion написа:greenpeak написа:Да изпратят Божилов под наем в Б група, а да остане Бекир.
да се обиграва, а?
Може да го преотстъпят в някоe отборче носещо името АЯКС/Павликени/ или АЯКС/Мочурище/ и т.н.