''Черно море''(1998) -шампиони

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: ''Черно море''(1998) -шампиони

Мнениеот KIL » 01 юли 2013 18:18

Честита шампионска титла,Моряци!Сърцето ми е изпълнено с гордост.Вие,малки Моряци,(но с големи черноморски сърца) спасихте,отсрамихте великият 100-годишен юбилей!Продължавайте в същия дух!Бий,за да те уважават!Да отдадем и изключително голямата заслуга на мениджъра,педагога,треньора, човека Калоян Георгиев!Негова беше инициативата да ги заведе на големия Олд Трафорд,да ги срещне с грандовете в Турция,да организира тук силен турнир.Аплодисменти,много аплодисменти за всички!

http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: ''Черно море''(1998) -шампиони

Мнениеот KIL » 01 юли 2013 19:15

Калоян Георгиев: Черно море заслужено е №1
01 юли, 2013г. в 11:06ч. | Публикувано в: Последни новини,Таланти,Футбол,Черно море | Публикувано от: http://www.arenavarna.com

Треньорът на Черно море, набор’98, Калоян Георгиев разля шампионско шампанско по време на награждаването на стадион “Хаджи Димитър” в Сливен. Той извървя дълъг път с един талантлив отбор с няколко национали – те невинаги са били такива, и заслужено ликува. Специалистът сподели пред Viasport.bg, че излиза в кратък отпуск, след което се връща на работа, тъй като ще помага на Тодор Каменов в Черно море U17 от новия сезон. Причината е ясна – основните му футболисти се “качват” в набор 97 за шампионата в Елитната до 17 г.
“Мисля, че сме заслужено шампиони”, рече Георгиев. “Имаме само победи, не допуснахме дори равенство. Победихме почти всички добри отбори в България. Поздравлявам моите момчета, благодарен съм им. Щастлив съм най-вече заради тях – казах го няколко пъти по време на републиканското. Ще им остане прекрасен спомен, но работата продължава. Благодарен съм и на ръководството на клуба. Не стана мач, не ни вървеше играта. Срещу Левски показаха качествата си в много по-голяма степен. Същото се отнася и за ЦСКА. Не съм доволен, но има и такива двубои. През първото полувреме противникът бе по-добър, ние след почивката. В тази посока духаше вятърът, който помагаше на едните и пречеше на другите. Когато вече си мислех как мача отива към дузпи, се възползвахме от едно от малкото си положения. Щастлив съм! Сега ще си почина малко с чувство на добре свършена работа”, допълни Георгиев.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Върни се в “Черно море”