Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море

Мнениеот зеления » 26 сеп 2009 19:09

batty написа:
зеления написа:batty, питаш "И кои са треньорите, които можем да назначим, които да са по-добри от Спасов?"
Има много по добри, не се тревожи.

Ясно е, че има. Чажи две имена, повече не е жужно и темата ще се изчерпи. Критика която не е последвана от решение, не е критика, а истерия. За да искаш промяна и ново начало, трябва да имаш готов отговор, на това което търсиш. Две имена, ако са много, едно кажи.

Извини ме, но смятам да не цитирам имена защото не искам да влизам в нескончаеми спорове и да преливаме от пусто в празно. Нали знаеш - колкото фенове, толкова различни мнения. Разбира се и аз както всеки един фен си имам мнение по въпроса, но не е тук мястото да го казвам. Има си къде. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море

Мнениеот зеления » 26 сеп 2009 19:13

ludiq1913 написа:Кольо трябва да се върне, зеления трябва да отиде да го моли на колене да се върне и да спаси положението

Луд, Зеления никога не може да иска Кольо за треньор на моряците! Аз смятам, че Черно море заслужава много по - добър наставник от твоя любимец!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”