Момчето много бързо научава езици май....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
rodman написа:Честито на всички! Само да не стане така, както преди време хората са се поздравявали "Честита баня"![]()
Иначе, лъснаха няколко факта:
- големият отсъстващ през злополучните няколко кръга бе Бергонси;
- с Еденилсон на терена изглеждаме много, много по-добре - свобода за Жоро Илиев и т.н.;
- лично аз останах впечатлен от няколкото добри отигравания на Жоро Божилов за малкото време на терена...
- все повече хора по трибуните започнаха да изричат гласно очевадни истини - липсата на инвестиции в стадион, селекция, тоалетни и т.н. Въпросът е дали някой ще ни чуе. И като ни чуе - какво ще направи![]()
Мисля, че отборът има сили да измъкне точки от предстоящата тежка серия. В нас плюс е това, че ще играем на добри терени![]()
Поздрави на всички съфорумници и... САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Clarion написа:Победата си е победа и аз много се радвах на стадиона, като гледах на моменти как се опитваме да играем и ни се получава, но нека все пак да отчетем (според мене) факта, че това беше най-слабия противников отбор стъпвал на Тича последните години. Не знам с този състав, без типични външни халфове, като ни натисне някой какво ще правим (то тя отрицателната ни голова разлика казва статистически какво правим де). Много лошо впечатление ми направи десния ни фланг, където поне в началото Миро почти не се връщаше да помага на Сашо ... Паломино - хубаво голове, да, това му е работата, но като цяло ... повече показваше миналата година. Ама както се каза вече - с този състав няма да изпадаме
а, и какво ви хареса Божилов не разбрах? ако беше да конкурс за първо и второ докосване на топката - да, добре се справя ... но все пак футбола, както казват, е проста игра - трябва да отбележиш един гол повече от противника ... ами ако се беше засуетил така при 0:0 ... нали всички щяхме да го .... тук
очевидно не се вписва в схемата ни - такъв не бил, онакъв не бил ... да, тази година показа и че като ляво крило не става
Най-лошото е неследството на Генов - т.е. липсата на наследство на резервната ни скамейка - нямаме равностойни резерви и ако някой мач спортното щастие го закучи - не знам кой ще влиза да оправя нещата, недай си някой да се контузи или като се заредят картоните - дано да дадат на Зафиров възможност за някакво доокомплктоване в движение зимата.
зеления написа:Не, никак не е слаб отборът ни! След тежкото наследство оставено от Генов просто на момчетата им трябва малко време и известна доза късмет в предстоящите един-два мача, и... всичко ще си дойде на мястото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта