Колко ще струва мача с/у "Ботев" ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Колко ще струва мача с/у "Ботев" ?
Едва ли Ботев ще излязат с разлчен състав. Не вярвам толкова бързо да успеят да картотекират интернационалната си селекция. 

Не се обаждай ве комплексиран плебей
А май много бързо забравиха нашите каква мъка беше с Ботев пролетта,всеки се точи 5-0 10-0...Малко по-сериозно отношение ще трябва към мача

green_vn написа:Не се обаждай ве комплексиран плебейА май много бързо забравиха нашите каква мъка беше с Ботев пролетта,всеки се точи 5-0 10-0...Малко по-сериозно отношение ще трябва към мача
Не му се връзвай на тоя. Когато му видя ника просто прескачам писаното от него. Така нито се ядосвам, нито си губя времето с глупости. Днес го прочетох чрез теб защото се заинтересувах от какво се ядосва другия "зелен".

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ticha.ultras
- Контакти:
Някой няма ли да отговори на Росен, че и на мен ми е интересно?! Пък аз да питам плебеичетата - Нямате ли си форум че драскате в нашия? Аааа да, верно те бяха само за отбори от "А" група...