Колко ще струва мача с/у "Ботев" ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Колко ще струва мача с/у "Ботев" ?

Мнениеот Ticha » 29 авг 2009 14:56

Едва ли Ботев ще излязат с разлчен състав. Не вярвам толкова бързо да успеят да картотекират интернационалната си селекция. ;)

Потребителски аватар
green_vn
Контакти:

Мнениеот green_vn » 29 авг 2009 17:53

Не се обаждай ве комплексиран плебей :twisted: А май много бързо забравиха нашите каква мъка беше с Ботев пролетта,всеки се точи 5-0 10-0...Малко по-сериозно отношение ще трябва към мача

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2009 20:46

green_vn написа:Не се обаждай ве комплексиран плебей :twisted: А май много бързо забравиха нашите каква мъка беше с Ботев пролетта,всеки се точи 5-0 10-0...Малко по-сериозно отношение ще трябва към мача

Не му се връзвай на тоя. Когато му видя ника просто прескачам писаното от него. Така нито се ядосвам, нито си губя времето с глупости. Днес го прочетох чрез теб защото се заинтересувах от какво се ядосва другия "зелен". ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 29 авг 2009 21:59

Някой няма ли да отговори на Росен, че и на мен ми е интересно?! Пък аз да питам плебеичетата - Нямате ли си форум че драскате в нашия? Аааа да, верно те бяха само за отбори от "А" група... :lol:

Върни се в “Черно море”