Пак стадион Варна?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Пак стадион Варна?

Мнениеот Sagittarius » 26 авг 2009 23:48

До Автогарата се строи най-големия МОЛ във Варна.Нищо общо няма със стадиона
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 26 авг 2009 23:50

KingdomOfmine написа:Тоя стадион да не го строят до Автогарата? Питам , щото не съм от Варна , но гледам ,че там нещо много мащабно се строи с отромни бетонни колони...

Т'ва попринцип пак е ТИМ, ама не стадион, а най-големия МОЛ на Балканите 8-)

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 01:58

ticha.ultras написа:
KingdomOfmine написа:Тоя стадион да не го строят до Автогарата? Питам , щото не съм от Варна , но гледам ,че там нещо много мащабно се строи с отромни бетонни колони...

Т'ва попринцип пак е ТИМ, ама не стадион, а най-големия МОЛ на Балканите 8-)

Ами тогава един стадион на покрива, ще има място

Потребителски аватар
frenzy
Контакти:

Мнениеот frenzy » 27 авг 2009 09:40

ace_ventura написа:И аз не съм от Варна, ама май не е до автогарата, а някъде около "Чайка". Иначе съм гледал скиците на стадиона, добро съоръжение трябва да се получи и дано се получи...

http://sportcomplexvarna.com/
Заповядаите информираите се !!!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 27 авг 2009 11:34

186 млн. .. . . .тук са включени и сумите за трансфери !!! :)
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 27 авг 2009 11:41

Не се безспокойте тим ще имат голяма печалба,тъй като терена е техен и пари имат,но естествено по-печеливши са начинания като алея 1ва и оня бункер до автогарата.И аз мисля.че не е лошо общината да помогне,но пък не съм чул и общината в Торино да спонсорира новия стадион на Юве,който между другото беше обявен преди 6-8 месеца и ще е готов през 2011.Поне до 100годишнината да е готов да изпраскаме една контрола като тази на bvb.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 авг 2009 17:25

От нашия форум ;)
Дано да е вярно,ама ме съмнява :?

Скоро нов стадион няма да има.За сметка на това пък,много сме близо да има почти нов Тича В момента се прави проект,и ако той се хареса на ръководството и шефовете,би трябвало да стартира стройтелството,и до месец май догодина всичко да е готово(пожелателно)С две думи това което разбрах,и което дотук е проектирано на хартия.Зад вратите ще има трибуни без козирка(проекта ще е с козирка,по предложение на фирмата,но наще май не я искат,но ще видим,може да харесат),пистата отпада,от страната на Вапцаров цялата трибуна ще е с козирка,Сегашната козирка отива на кино,на нейно място ще има модерна трибуна,с помещения и други гъзарий,под тази трибуна ще бъде тунела откъдето ще излизат футболистите,осветлението ще бъде много здраво,1500 пиксела(може да бъркам думата)табло няма да има!!!!??? от фирмата са попитали за табло,от клуба нищо не са казали!!!????за паркинг ще се ползва този на НАП-а,по време на строежа ще цъкаме в Каварна,най-вероятно.Заделени са няколко десетки милиона лева.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 авг 2009 18:34

Дано,въпреки,че бая пара ще се троши по трасето Варна-Каварна-Варна :mrgreen: .ВВинаги съм бил за тази идея."Тича" е нашият дом.Дали ще има нов голям стадион,дали не,е едно,но "Тича" да се направи като хората - това е пръв и задължителен приоритет.Освен всичкото - по-лесно постижима цел с много по-кратка времева рамка.Да не говорим и,че това значи домакинства във Варна за ЕКТ още догодина(ако се класираме де).Кофти ли ще ви е един модерен 18 000 "Тича"?Да си оправим стадиона,да има къде да играем,да не се излагаме,пък тогава вече като ни е широко около врата да си мислим за подпочвените води,рекички,МОЛ-ове,АЛЕИ-1 и т.н.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 авг 2009 18:49

това за Тича добре звучи,но колкото и хубаво да ми изглежда,толкова и не вярвам,че ще стане
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”