Защо емблемата ви е в синьо а екипите в зелено?????

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Re: Защо емблемата ви е в синьо а екипите в зелено?????

Мнениеот needaweed » 19 авг 2009 12:57

ntodorov написа: ....но те такова рае, което си ми изтипосал на снимка не съм имал, а и сетне и преди това никой моряк ( разбирай военен такъв, какъвто съм бил и аз )не знае едрото рае...

Нещото, с което трябва да се съгласим. Излагате се, моряци :) Аз също съм служил във ВМС (малко повечко от три години) и наистина, едро каре по фланелките нямаше. Явно повечето хора тук не помнят (знаят) казармата. Както и да е, останалото обаче от мненията на ntodorov са си чисти задявки и плоски провокации за тийновете...
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 авг 2009 13:16

MORSKI написа:Тодоров , да имаме традиции и сме отбор с име- чини ми се ,че пак се превъзбуди :mrgreen:
И не знам какво си служил,ама баща ми е бил моряк и още си я пази тази СИНЬО-БЯЛА ТЕНИСКА НА РАЕ!!!
Ти да не си бил в някоя рибарска лодка моряк :mrgreen: Виж там с Борел двамата може и да сте жънели успехите на Черноморец :roll: :lol:
Така де докато ловите кая :roll: А Платини ви е пожелавал наслука от брега :? :lol:
КОЙТО НЯМА ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ДА НЕ ГО ЧЕТЕ ТОВА :arrow: :| :mrgreen:

Морски, приятелю малък, я пак виж на тати моряшката фланелка, че ме изумяваш...То бива младост, младост, но и вие сте морски град - излагаш се. Че тениската е рае - рае е, но не е едро раето. Аз съм учил във ВВМУ "Н.Вапцаров" друже. Зад стадиона ти е, надигни главица и открий 9 - те разлики с моряшката фланелка. Иначе съм служил на противолодъчен кораб 41 във ВМБ Атия - питай тате...Що се касае за Платини и Борел виж с тях уловихме едни морячета от Варна - оказаха се Златни рибки от Черно море Варна от град Варна...И кво да ги правим? - Пуснахме ги на свобода. Нека плуват, нека плават, кой как му е угодно...Айде, че "превъзбудата" ми дойде точно през оная работа ( малките деца и хора с липса на чувство за хумор да не го четат)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 авг 2009 13:24

ntodorov написа:
Морски, приятелю малък, я пак виж на тати моряшката фланелка, че ме изумяваш...То бива младост, младост, но и вие сте морски град - излагаш се. Че тениската е рае - рае е, но не е едро раето. Аз съм учил във ВВМУ "Н.Вапцаров" друже. Зад стадиона ти е, надигни главица и открий 9 - те разлики с моряшката фланелка. Иначе съм служил на противолодъчен кораб 41 във ВМБ Атия - питай тате...Що се касае за Платини и Борел виж с тях уловихме едни морячета от Варна - оказаха се Златни рибки от Черно море Варна от град Варна...И кво да ги правим? - Пуснахме ги на свобода. Нека плуват, нека плават, кой как му е угодно...Айде, че "превъзбудата" ми дойде точно през оная работа ( малките деца и хора с липса на чувство за хумор да не го четат)

Че аз не съм казал,че е едро ;) Казах че е синьо-бяла на рае...Грешно си ме разбрал,но какво значение има едро или дребно е????

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 авг 2009 13:32

Нали това е въпросът ми ? Ама карай - майната му. Явно и вие не знаете. Морски, аз обещах ли ти: Сонгбо е аут, намръщеното бразилче - е аут, под въпрос е Кики ( намери някой да го изпука зад врата, че в игрова обстановка не можахме). Тъй, че ви трасирахме пътя към Локото. Сега дерзайте.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 авг 2009 13:59

Хаххаа мерси-ама нещо много станаха тея дето мистериозно се контузват и то все в Бургас :lol:
Данеби и тея да са посещавали кръчмите като нашите и там да се се изпоконтузили удряйки се в тонколоните :lol: :? Точно като Юруков и Кулибали :?
Бургаските дискотеки в голям синдром се превръщат :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 авг 2009 14:07

Няма мистерии. Всичко е планувано и точно премерено. Сингбо се контузи сам ;) ( за пред пресата), Даксон и той се контузи сам ;) ( за пред пресата), на Дани Кики му плющяха кокалчетата, но и той се контузи сам ;) Моя приятел и сърибар Борел се облегна 2-3 пъти на едно младо момче Данев с ном.19 и то взе, че се хвана за кръста и така до смяната му, но кво да се прави футбол е. Трябва да си помагаме...Не съм чел, но после Берое ли ви идват, ако Да искам списък ...
ПС: В нашия форум се заформи специална СПАМ тема. Не е лошо и вие да си сторите такава

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 авг 2009 14:15

ntodorov написа:Няма мистерии. Всичко е планувано и точно премерено. Сингбо се контузи сам ;) ( за пред пресата), Даксон и той се контузи сам ;) ( за пред пресата), на Дани Кики му плющяха кокалчетата, но и той се контузи сам ;) Моя приятел и сърибар Борел се облегна 2-3 пъти на едно младо момче Данев с ном.19 и то взе, че се хвана за кръста и така до смяната му, но кво да се прави футбол е. Трябва да си помагаме...Не съм чел, но после Берое ли ви идват, ако Да искам списък ...
ПС: В нашия форум се заформи специална СПАМ тема. Не е лошо и вие да си сторите такава

Да Берое- ще ти кажа преди мача кои искам :lol:
Че то в нашия форум нонстоп е спам тема :x :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 авг 2009 14:27

Явно играете след нас. Нашите съперници ви идват от тук до края на сезона. Ами кво по-хубаво за вас. Ще уреждаме нещата или поне ще ги омаломощаваме. Виж беройци ми са антипатични, защото тях хем ги няма на картата - хем си мислят, че са по-велики от Зевс. Зарзали...Чакам списъка за да го предам на "оперативната групичка" ( Кръстев, Дянков, Зайчето Зайц, Мориц ( новия работник), Цонков и скритата лимонка Борел :|

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 19 авг 2009 14:30

MORSKI написа:
ntodorov написа:Няма мистерии. Всичко е планувано и точно премерено. Сингбо се контузи сам ;) ( за пред пресата), Даксон и той се контузи сам ;) ( за пред пресата), на Дани Кики му плющяха кокалчетата, но и той се контузи сам ;) Моя приятел и сърибар Борел се облегна 2-3 пъти на едно младо момче Данев с ном.19 и то взе, че се хвана за кръста и така до смяната му, но кво да се прави футбол е. Трябва да си помагаме...Не съм чел, но после Берое ли ви идват, ако Да искам списък ...

Да Берое- ще ти кажа преди мача кои искам :lol:
Че то в нашия форум нонстоп е спам тема :x :lol:

Които сее СПАМ,ще пожъне ... големи успехи!!!
А иначе в нашия форум няма постоянен спам...все някои прави забележки!!!
:mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 авг 2009 15:01

ntodorov написа:Явно играете след нас. Нашите съперници ви идват от тук до края на сезона. Ами кво по-хубаво за вас. Ще уреждаме нещата или поне ще ги омаломощаваме. Виж беройци ми са антипатични, защото тях хем ги няма на картата - хем си мислят, че са по-велики от Зевс. Зарзали...Чакам списъка за да го предам на "оперативната групичка" ( Кръстев, Дянков, Зайчето Зайц, Мориц ( новия работник), Цонков и скритата лимонка Борел :|

А така - ще се разберем с теб ;)

Върни се в “Черно море”