ntodorov написа: ....но те такова рае, което си ми изтипосал на снимка не съм имал, а и сетне и преди това никой моряк ( разбирай военен такъв, какъвто съм бил и аз )не знае едрото рае...
Нещото, с което трябва да се съгласим. Излагате се, моряци

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа: ....но те такова рае, което си ми изтипосал на снимка не съм имал, а и сетне и преди това никой моряк ( разбирай военен такъв, какъвто съм бил и аз )не знае едрото рае...
MORSKI написа:Тодоров , да имаме традиции и сме отбор с име- чини ми се ,че пак се превъзбуди![]()
И не знам какво си служил,ама баща ми е бил моряк и още си я пази тази СИНЬО-БЯЛА ТЕНИСКА НА РАЕ!!!
Ти да не си бил в някоя рибарска лодка морякВиж там с Борел двамата може и да сте жънели успехите на Черноморец
![]()
![]()
Така де докато ловите каяА Платини ви е пожелавал наслука от брега
![]()
![]()
КОЙТО НЯМА ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ДА НЕ ГО ЧЕТЕ ТОВА![]()
![]()
ntodorov написа:
Морски, приятелю малък, я пак виж на тати моряшката фланелка, че ме изумяваш...То бива младост, младост, но и вие сте морски град - излагаш се. Че тениската е рае - рае е, но не е едро раето. Аз съм учил във ВВМУ "Н.Вапцаров" друже. Зад стадиона ти е, надигни главица и открий 9 - те разлики с моряшката фланелка. Иначе съм служил на противолодъчен кораб 41 във ВМБ Атия - питай тате...Що се касае за Платини и Борел виж с тях уловихме едни морячета от Варна - оказаха се Златни рибки от Черно море Варна от град Варна...И кво да ги правим? - Пуснахме ги на свобода. Нека плуват, нека плават, кой как му е угодно...Айде, че "превъзбудата" ми дойде точно през оная работа ( малките деца и хора с липса на чувство за хумор да не го четат)
ntodorov написа:Няма мистерии. Всичко е планувано и точно премерено. Сингбо се контузи сам( за пред пресата), Даксон и той се контузи сам
( за пред пресата), на Дани Кики му плющяха кокалчетата, но и той се контузи сам
Моя приятел и сърибар Борел се облегна 2-3 пъти на едно младо момче Данев с ном.19 и то взе, че се хвана за кръста и така до смяната му, но кво да се прави футбол е. Трябва да си помагаме...Не съм чел, но после Берое ли ви идват, ако Да искам списък ...
ПС: В нашия форум се заформи специална СПАМ тема. Не е лошо и вие да си сторите такава
MORSKI написа:ntodorov написа:Няма мистерии. Всичко е планувано и точно премерено. Сингбо се контузи сам( за пред пресата), Даксон и той се контузи сам
( за пред пресата), на Дани Кики му плющяха кокалчетата, но и той се контузи сам
Моя приятел и сърибар Борел се облегна 2-3 пъти на едно младо момче Данев с ном.19 и то взе, че се хвана за кръста и така до смяната му, но кво да се прави футбол е. Трябва да си помагаме...Не съм чел, но после Берое ли ви идват, ако Да искам списък ...
ПС: В нашия форум се заформи специална СПАМ тема. Не е лошо и вие да си сторите такава
Да Берое- ще ти кажа преди мача кои искам![]()
Че то в нашия форум нонстоп е спам тема![]()
ntodorov написа:Явно играете след нас. Нашите съперници ви идват от тук до края на сезона. Ами кво по-хубаво за вас. Ще уреждаме нещата или поне ще ги омаломощаваме. Виж беройци ми са антипатични, защото тях хем ги няма на картата - хем си мислят, че са по-велики от Зевс. Зарзали...Чакам списъка за да го предам на "оперативната групичка" ( Кръстев, Дянков, Зайчето Зайц, Мориц ( новия работник), Цонков и скритата лимонка Борел
Потребители, разглеждащи този форум: TheSailor, Vladislav и 9 госта