Защо?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Защо?

Мнениеот tprodanov » 07 авг 2009 11:14

Благодаря за признанието. Все пак, ако си пропуснал, се отговаря и на темата, колкото и да е безмислена. Човека пита - защо и получава ясен отговор, ти модератор ли го раздаваш?

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 07 авг 2009 11:19

Аз не раздавам нищо,но ти явно смяташ да припечелваш от уроци по БЕЛ.

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 07 авг 2009 16:50

Проданов, едва ли ако човекът, който е пуснал темата, си оправи начина на писане ще дадат лиценз на повече стадиони в България.Всичко е до политиката на страната, с нищо не се помага на българския спорт.Казваш, че по света има стадиони, които не отоварят на изискванията, но имат лиценз.Е, явно някой го е издействал тоя лицен, някой, който в България го няма.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
LuDa_ChErNoMoRkA
Контакти:

Мнениеот LuDa_ChErNoMoRkA » 12 авг 2009 23:10

ако някой е истински фен на черно море ако трябва и накрая на света ще отиде и пак ще си е при любимия отбор :oops: ...но иначе си прав...на тича просто трябва да се направи осветлението и да сложат козирка и ще има лиценз вместо да измачват и футболистите на стадион Лазур и отделно и хората да трябава да пътуват толкова време...дано скоро ТИМ да вземат някакви мерки по въпроса :!: ;)
...Az...SъM..ViZaNtiiKa...KrAvTa...Mi...E...ZeLeNa...LoShItE...
mOmChEtA...vLiZaT...mAcHkAt...Na...TeRnA...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 12 авг 2009 23:22

Мниого пъти съм го казвал пак ще го кавжа-Тича няма смисал да се пипа, да строят новия стадион.
Или май ни взимат за ташак,а?Все си мисля че ще лапнат мястото и нищо няма да направят,дано да греша..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 авг 2009 23:26

chelseabg написа:Мниого пъти съм го казвал пак ще го кавжа-Тича няма смисал да се пипа, да строят новия стадион.
Или май ни взимат за ташак,а?Все си мисля че ще лапнат мястото и нищо няма да направят,дано да греша..

Няма да посмеят, защото ако го направят.... ще им пусна едни подпочвени води, даже всеки път мисля да го правя като минавам оттам... може и няколко миризливи бомби да им пусна, зависи от нуждата. Ама няма да оставиме така положението :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 авг 2009 23:27

LuDa_ChErNoMoRkA написа:ако някой е истински фен на черно море ако трябва и накрая на света ще отиде и пак ще си е при любимия отбор :oops:

Къде точно е края на света да отидем там... аз все се чудя, ама земята леко кръгла ми се види и трудно му намирам края :oops: :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 12 авг 2009 23:29

ogrizko написа:
chelseabg написа:Мниого пъти съм го казвал пак ще го кавжа-Тича няма смисал да се пипа, да строят новия стадион.

Няма да посмеят, защото ако го направят.... ще им пусна едни подпочвени води, даже всеки път мисля да го правя като минавам оттам... може и няколко миризливи бомби да им пусна, зависи от нуждата. Ама няма да оставиме така положението :mrgreen:

Вярваш ли си,нямало да посмеят :lol:
Най много да го направят някаде извън града както се говореше и да го ядем големия.Нали имаше проучвания сондажи,никой не тръгва да копай и да строи без да е видял положението отдолу.Да излязат с офицялно изявление да видим какво става защото медийте и те си поизмислят много неща.

Потребителски аватар
LuDa_ChErNoMoRkA
Контакти:

Мнениеот LuDa_ChErNoMoRkA » 12 авг 2009 23:37

ogrizko написа:
LuDa_ChErNoMoRkA написа:ако някой е истински фен на черно море ако трябва и накрая на света ще отиде и пак ще си е при любимия отбор :oops:

Къде точно е края на света да отидем там... аз все се чудя, ама земята леко кръгла ми се види и трудно му намирам края :oops: :oops: :oops:

ама кой е казал края на земята аз казах края на света ;) :!:
...Az...SъM..ViZaNtiiKa...KrAvTa...Mi...E...ZeLeNa...LoShItE...
mOmChEtA...vLiZaT...mAcHkAt...Na...TeRnA...

Върни се в “Черно море”