Защо?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Защо?
Благодаря за признанието. Все пак, ако си пропуснал, се отговаря и на темата, колкото и да е безмислена. Човека пита - защо и получава ясен отговор, ти модератор ли го раздаваш?
Аз не раздавам нищо,но ти явно смяташ да припечелваш от уроци по БЕЛ.
Проданов, едва ли ако човекът, който е пуснал темата, си оправи начина на писане ще дадат лиценз на повече стадиони в България.Всичко е до политиката на страната, с нищо не се помага на българския спорт.Казваш, че по света има стадиони, които не отоварят на изискванията, но имат лиценз.Е, явно някой го е издействал тоя лицен, някой, който в България го няма.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!
- LuDa_ChErNoMoRkA
- Контакти:
ако някой е истински фен на черно море ако трябва и накрая на света ще отиде и пак ще си е при любимия отбор
...но иначе си прав...на тича просто трябва да се направи осветлението и да сложат козирка и ще има лиценз вместо да измачват и футболистите на стадион Лазур и отделно и хората да трябава да пътуват толкова време...дано скоро ТИМ да вземат някакви мерки по въпроса

...Az...SъM..ViZaNtiiKa...KrAvTa...Mi...E...ZeLeNa...LoShItE...
mOmChEtA...vLiZaT...mAcHkAt...Na...TeRnA...
Мниого пъти съм го казвал пак ще го кавжа-Тича няма смисал да се пипа, да строят новия стадион.
Или май ни взимат за ташак,а?Все си мисля че ще лапнат мястото и нищо няма да направят,дано да греша..
Или май ни взимат за ташак,а?Все си мисля че ще лапнат мястото и нищо няма да направят,дано да греша..
chelseabg написа:Мниого пъти съм го казвал пак ще го кавжа-Тича няма смисал да се пипа, да строят новия стадион.
Няма да посмеят, защото ако го направят.... ще им пусна едни подпочвени води, даже всеки път мисля да го правя като минавам оттам... може и няколко миризливи бомби да им пусна, зависи от нуждата. Ама няма да оставиме така положението

LuDa_ChErNoMoRkA написа:ако някой е истински фен на черно море ако трябва и накрая на света ще отиде и пак ще си е при любимия отбор![]()
Къде точно е края на света да отидем там... аз все се чудя, ама земята леко кръгла ми се види и трудно му намирам края

ogrizko написа:chelseabg написа:Мниого пъти съм го казвал пак ще го кавжа-Тича няма смисал да се пипа, да строят новия стадион.
Няма да посмеят, защото ако го направят.... ще им пусна едни подпочвени води, даже всеки път мисля да го правя като минавам оттам... може и няколко миризливи бомби да им пусна, зависи от нуждата. Ама няма да оставиме така положението
Вярваш ли си,нямало да посмеят

Най много да го направят някаде извън града както се говореше и да го ядем големия.Нали имаше проучвания сондажи,никой не тръгва да копай и да строи без да е видял положението отдолу.Да излязат с офицялно изявление да видим какво става защото медийте и те си поизмислят много неща.
- LuDa_ChErNoMoRkA
- Контакти:
ogrizko написа:LuDa_ChErNoMoRkA написа:ако някой е истински фен на черно море ако трябва и накрая на света ще отиде и пак ще си е при любимия отбор![]()
Къде точно е края на света да отидем там... аз все се чудя, ама земята леко кръгла ми се види и трудно му намирам края![]()
![]()
ама кой е казал края на земята аз казах края на света

...Az...SъM..ViZaNtiiKa...KrAvTa...Mi...E...ZeLeNa...LoShItE...