Да ни е честита победата и да и се радваме. Наистина не знам какво имаме да си мерим с Локомотив София и какво да делим с тях. Истината е че не те ни прецакаха за Европа, а ние сами го направихме. Друг е и въпроса какво щяхме да дирим там. Иначе Локомотив винаги е бил отбор който е радвал с играта си. За съжаление това което е останало от него май е само името. Абсолютно най- слабия отбор гостувал на Тича това първенство. Никакво желание, никаква организация. А срещу тях ставаха едни от най- оспорваните мачове. Така или иначе името, трдициите и историята няма как да се заличат и това време ще се върне. Истината е че наистина този същия Локомотив ни полегна преди около 10 години и ни спаси от отпадане.
А иначе за мача вчера- пълно превъзходство през цялото време. Нормално съдийство ако не броим неотсъдената очевадна дузпа за нас. Също и два- три излишно показани карона и на двата отбора. Искаше ми се Миро да отбележи повече от един гол.
Черно море - Локомотив (София) 22кръг
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Черно море - Локомотив (София) 22кръг
Vladislav написа:Да ни е честита победата и да и се радваме. Наистина не знам какво имаме да си мерим с Локомотив София и какво да делим с тях. Истината е че не те ни прецакаха за Европа, а ние сами го направихме. Друг е и въпроса какво щяхме да дирим там. Иначе Локомотив винаги е бил отбор който е радвал с играта си. За съжаление това което е останало от него май е само името. Абсолютно най- слабия отбор гостувал на Тича това първенство. Никакво желание, никаква организация. А срещу тях ставаха едни от най- оспорваните мачове. Така или иначе името, трдициите и историята няма как да се заличат и това време ще се върне. Истината е че наистина този същия Локомотив ни полегна преди около 10 години и ни спаси от отпадане.
А иначе за мача вчера- пълно превъзходство през цялото време. Нормално съдийство ако не броим неотсъдената очевадна дузпа за нас. Също и два- три излишно показани карона и на двата отбора. Искаше ми се Миро да отбележи повече от един гол.
Поздравления за обективното мнение. Радващо е, че все пак има хора, които гледат реално!

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!