Страх тресе ПСВ, ако отпаднат ще загубят милиони
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Страх тресе ПСВ, ако отпаднат ще загубят милиони
Дано моряците имат късмет да поведат с 1:0 и с мощната подкрепа на публиката холандците могат да бъдат елиминирани.Точно така, навремето ЦСКА,а след това и Левски елиминираха 3-кратния еврошампион Аякс.
Дано да не вали в четвъртък.
Ок, какво да ги тресе?!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- Sagittarius
В крайна сметка професионализма на надувките от ПСВ лъсна с пълна сила в Холандия.Няма значение,че сме клуб с по-малки успехи,име и традиции от ПСВ.Те демонстрираха просташко поведение,селяндурщина,която мога да сравня само с тази на Баку.Тъй,че може да са голям отбор,но професионализма им е спорен,джентълменството-също.Според прогнозите за времето-най-вероятно през деня ще се изсипе як дъжд,но по време на мача няма да вали.Да не си губим обаче времето със синоптични прогнози,а да стягаме похода!Ситуацията е такава,че Черно Море има нужда от всеки един свой фен,който може да дойде.Бури,дъждове,порои-няма спирачки за нас.Не си казвайте-ааааа,то има достатъчно хора....Всеки е нужен,всеки наличен моряк!Ако сме 10 000 наши съм абсолютно убеден,че можем да ги психираме и да дадем началния тласък на нашите моряци-юнаци да ги натиснат....А падне ли гол в тяхната врата психическия натиск от наша страна ще е вече решаващия фактор,който ще предопредели изхода.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Не знам,но мисля че този път трябва да бъдем един от факторите като публика така че викане и дано ние като публика им помогнем пак казвам нашата помощ ще бъде важна.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Дано имат късмет Черно Море... аз преди първия мач си казах 0:0 или 1:0, уцелих по-лошото, за този мач казвам: 1:0 или 1:1, евентуално първи голмайстор Миро Манолов.
- Maurice Greene
- Контакти:
Ако можехме да се орагнизираме, като феновете на Фенрите или Галатасарай не помня точно кои бяха, преди мача им с Ливърпул, намерили в кой хотел са отседнали англичаните и пред хотела 3000 турски ултраси не са оставили английските футболистите да мигнат цяла нощ. Цяла вечер такава серенада им устроили. И на другия ден са били като парцали ливърпулци.