Никола Спасов: ПСВ не гледа сериозно на нас

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Никола Спасов: ПСВ не гледа сериозно на нас

Мнениеот lionel_messi » 02 авг 2009 10:40

ZelenOtbor написа:За мен лично ще бъде много трудно да успеем да им вкараме повече от 1 гол. Трябва да се надяваме на някой пряк свободен и на Юрука или Жоро да им е ден ;) . В момента когато спечелим някой корнер без Танко Дяков в полето имам чувството, че абсолютно нищо не правим.. Пускат я на късия и нищо не става. Ако искаме да стане нещо трябва да се съберем поне 10-12 хиляди души и отбора да се надъха :) . Между другото на мача с Искра колко хора е имало на стадиона ?

Какви 10-15 хиляди е човек,стадиона ще е пълен.Гарантирам ти.Ще има и подкрепа от Бургас! ;)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 02 авг 2009 10:44

ZelenOtbor написа:Абе не знам ама според мен за жалост изобщо не ни бяха подценили на мача в Холандия. Ясно е, че те най-малко очакват пък ние да направим каквото и да е след нашата игра в Холандия, където не успяхме една смислена атака да направим. Дано теренът в Бургас да се окаже по лош за наркоманите отколкото за нас :roll: .

П.С: Илко Пиргов не е ли най-големия кажете ми ?

Да голям е само ако се играе без центрирания за това не се наложи и в ЦСКА за съжеление повечето вратари в Бг имат проблем с излизанията

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 авг 2009 11:48

Ако, ги елиминираме, следващите 5 години тях никой няма да ги брои за живи ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 авг 2009 14:35

А бе ПСВ ще погледнат по-сериозно на нас след реванша.Сигурен съм.Не знам само,дали ще гледат втрещено след мача,ама от сърце им го желая.Напред моряци,не се предавайте.Ние сме с вас.Дано и късмета да е с нас,че много взе да ни бяга.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 02 авг 2009 15:59

Комплексарщина и Барселона не гледа сериозно на ПСВ като играят с тях

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 02 авг 2009 16:20

Планирате ли промени в състава за реванша?
- Да. При всички случаи ще направя вътрешни размествания и ще дам шанс на други футболисти да започнат в основния състав. Ще търся освежаване, тъй като 3 дни по-късно ни предстои друг важен мач в Бургас.

Предполагам Дяков, Адемар, Борносузов ще започнат вместо Бачев, Димов и може би Мишо Лазаров :lol: ако Кольо реши Кулибали да е десен бек, да не забрави Какалов да е в групата, ще трябва за последните минути :!:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 02 авг 2009 19:51

Момчета стига с това реалисти сме трябва вярваяме че можем да ги отстраним ако така мислим няма смисъл да ходим в Бургас аз вярвам и за това ще отида да подкрепя отбора.Но и да отпаднем отбора ни е добър.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 04 авг 2009 17:13

супер як треньор си имате пичове завиздам ви на треньора!!!

Дано да прегазите ПСВ-то не с 2 ами с 3, стига сравнения на класи и прочае,а бяха времена когато далеч по-големи грандове се мъчиха с наще отбори в БГ!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Черно море”