Глобяват холандците за неуважение към варненци

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Hooliganss

Re: Глобяват холандците за неуважение към варненци

Мнениеот Hooliganss » 31 юли 2009 23:18

Боли ги фара холандците, кат ги накажат ша си го преместат от левия крачол в десния

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 31 юли 2009 23:27

ogrizko написа:
vivedan написа:
Bally написа:няма такива жени като вас........ жалки зелени човечета....

На майкати в п*****а

Майка му патка ли си има бе??! :mrgreen:
Айде някой да изтрие излишните мнения :!:

[offtopic]Имаше предвид пут**та :lol:[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 юли 2009 23:29

0007 написа:
ogrizko написа:
vivedan написа:На майкати в п*****а

Майка му патка ли си има бе??! :mrgreen:
Айде някой да изтрие излишните мнения :!:

[offtopic]Имаше предвид пут**та :lol:[/offtopic]

[offtopic]Ти пък откога навлезе и ти толкова навътре в нещата, че знаеш какво е имал предвид :mrgreen:[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 юли 2009 23:31

Аз мисля,че арогантността не е лошо качество.Напротив,тя помага да побеждаваш по-силни,по-богати,по-големи противници.Но простащината и неуважението към противника вече наистина са лоши качества.С това си изпълнение ПСВ Айндховен не се показва като гранд,а като един селски клуб със селски манталитет и номера.Хубавото е,че това по-скоро говори за някакво тотално успокоение след победата им,за някакво пренебрежение към нас,а точното тогава следват най-звучните шамари.Да се надяваме на чудото на 6-ти.Нека помним обидата и да им я върнем на терена.

ПС:Боли ни фара,че ще отпаднем.От левия в десния.Но на холандците - смъртен страх ги тресе тея мижитурки от възможността да изхвърчат от ЛЕ ;) .Съдията на домакинството дали им помогна достатъчно?1:0 стига ли?Лежерното настроение,пренебрежение не е ли сигнал за слабост?Дали немския съдия в реванша ще помага като протугалския сервилничещ на силните палячо?Надути са,но ще видим след 6-ти как ще е положението
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 юли 2009 23:35

Bally написа:да! тя и тревата не беше правилно окосена... затуй зелената сган скачаше с двата крака във всяко единоборство, лежеше по 5 минути и не направи една свястна атака...

Айде стига си ги измисля :)
За лежане нямаше абсолютно никакво лежане... даже сега като се замисля май в това ни беше грешката, че последните 5 мин. и продължението не измислихме начин да полежим, тогава щяхме да измъкнем Х :roll: Но това даже и на мен нямаше да ми хареса... радвам се, че не лежахме по терена, за да губим времето :)
Почти всички единоборства бяха чисти, с изключение на тия дето даде картони общо взето.... а някои не заслужаваха :roll:
Иначе за свястната атака си прав.... и мен това ме разочарова, че нямахме хубави атаки... и изобщо атаките ни бяха прекалено малко за целия мач. Но играта на ПСВ беше много силна. Но на мен ми е по-интересно що не си гледаш собствения отбор, а се занимаваш с нашия ? :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 авг 2009 00:04

Нека се присмеем на отрепките от Каменар :lol: .Ако въшливия Спетак беше играл срещу ПСВ резултата щеше да е двуцифрен,поне 15:0,щяха да ги влачат по терена като парцали.Затова леят злоба,защото ги завряхме каменарци в 9-та глуха!Никой не го е*е за Спетак,никой освен шепата паляци,дето ги е страх да излязат,за да не ги изкърти Живко Великов за 30 секунди.Злоба се лее от подлогите на ДПС,във Варна повечето деца например никога не са чували,че съществува жалко клубче като Спартак :) .Фактите са,че анонимниците от Каменар ще играят с Любимец,а ние с ПСВ.Разни хора,разни идеали.

ПС:Ще кажа на смешника от Каменар,че синьо-бялото е резервния екип на Черно Море.Ще го ползваме когато си искаме.Вие сте анонимниците,ние гранда.Вие крадете резрвния ни цвят смешници.Нищо,като ви закрият ще си основете фен-клуб на пенсионера и с по един весник 3-те възраст ще си играете на домино.Жалки смешници
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 01 авг 2009 01:40

ogrizko написа:[offtopic]Ти пък откога навлезе и ти толкова навътре в нещата, че знаеш какво е имал предвид :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Аз винаги съм вътре в нещата :lol:[/offtopic]
А този от Спартака мнго завижда.
Те ще си играят с Калиакрата и ще гледат само по ТВ-то грандове като ПСВ ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Черно море”