Jimmy8 написа:Разбира се че не трябва да се коментира Черно Море.Нито пък Литекс.Само Лявски и Цецекато.Те са България.Шопът,който е най-чист българин,е казал: "От Витоша по-високо нема,от Искаро по-длибоко нема!"Перефразирано сега,това е "Извън София не е България".Пусти комплекси на бивши селяни станали граждани!
не мога да разбера какво общо има Левски в тази ситуация. Аз(а и сигурно всеки фен на футбола в България, независимо дали е фен на Черно Море, Локо, Славия ...[няма да споменавам Левски и ЦСКА за да няма спорове]) се надявам Черно Море да бие ИСКРА и да играе с ПСВ и да ги отсрани. Миналата година ме беше яд когато Морето не биха Щутгарт сякаш Левски е изпуснал победата. Защо? Защото съм българин! Няма значение че Левски и Черно Море ще са съперници догодина за титлата, това не е първенството. Защото ако Черно Море сега бият ПСВ и влезнат в ЛЕ и постигнат успеха на Левски(1/4 финала) и дай Боже го минат ще прославят България пък и нищо чудно така догодина да има 2 отбора в ШЛ на България. Затова и според мен този журналист не трябва да говори така(или поне може да каже, че Ч.М. имат малък шанс за победа, но ще зарадват България ако ги отстранят), но също това не значи че трябва да намесвате Левски и ЦСКА