ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот levski_4_life » 20 юли 2009 16:50

Jimmy8 написа:Разбира се че не трябва да се коментира Черно Море.Нито пък Литекс.Само Лявски и Цецекато.Те са България.Шопът,който е най-чист българин,е казал: "От Витоша по-високо нема,от Искаро по-длибоко нема!"Перефразирано сега,това е "Извън София не е България".Пусти комплекси на бивши селяни станали граждани!

не мога да разбера какво общо има Левски в тази ситуация. Аз(а и сигурно всеки фен на футбола в България, независимо дали е фен на Черно Море, Локо, Славия ...[няма да споменавам Левски и ЦСКА за да няма спорове]) се надявам Черно Море да бие ИСКРА и да играе с ПСВ и да ги отсрани. Миналата година ме беше яд когато Морето не биха Щутгарт сякаш Левски е изпуснал победата. Защо? Защото съм българин! Няма значение че Левски и Черно Море ще са съперници догодина за титлата, това не е първенството. Защото ако Черно Море сега бият ПСВ и влезнат в ЛЕ и постигнат успеха на Левски(1/4 финала) и дай Боже го минат ще прославят България пък и нищо чудно така догодина да има 2 отбора в ШЛ на България. Затова и според мен този журналист не трябва да говори така(или поне може да каже, че Ч.М. имат малък шанс за победа, но ще зарадват България ако ги отстранят), но също това не значи че трябва да намесвате Левски и ЦСКА :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 юли 2009 16:59

gambara написа:
Булгаристанец написа:
stoyanov написа:За нас е най-добре всичките ни отбори да вървят добре в турнирите, повярвай!

Много ясно, че е добре - нали това са ви нови екскурзии на аванта из Европата. И напълно естествено Черно море - ПСВ да не ви интересува - нали няма да си правите безплатен фен туризъм до Айндховен... Пак ще си клечите пред лайвскорчето, да ми отразявате "професионално" участието на български отбор в ЕКТ, хехехе :)))
Вие не сте никакви журналисти, вие сте обикновени платени туристчета! Само чакате жребия лятото, за да видите накъде да се командировате, пък спортната страна на нещата, професионализма - кучета ги яли...

Успех на моряците! Аз съм софианец, но с удоволствие бих пътувал до Бургас, за да гледам мача с ПСВ, ако имам свободен ден. То ти е кеф - и стадиона му стадион, и отборите му отбори, на тези прехвалени софийски грандове какво да им гледаш освен болните грандомански амбиции...

Подкрепям на 100%

Аз подкрепям на 200%.Прав е колегата Булгаристанец.
Само Черно море.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 20 юли 2009 17:19

Не искам да наливам масло в оганя но да спомена мен пък кво ме подразни наскоро по РИНГ.БГ
Мега името на българската журналистика Борис Касабов като заговори за черно море се изказа че миналогодишното представяне на черно море било най-големия успех на моряците(ЯВНО НЕ ЗНАЕ КОЙ Е ПЪРВИЯ ШАМПИОН НА БУЛГАРИЯ).
По принцип левскарите обичат да променяр историята така както им е удобно.Същия Касабов се сещам че когато му беше гост Б. Михаилов си говориха за някакъв мач на Михаилов със отбор от Плевен в който "НИЕ ПОБЕДИХМЕ"-изказване на Касаба.Знам че Касаба е говедо но такова изказване по национална телевизия е адски аматйорско.В последните години стана много жалък,а го помня като малък още от световното 94.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 юли 2009 17:35

levski_4_life написа:
Jimmy8 написа:Разбира се че не трябва да се коментира Черно Море.Нито пък Литекс.Само Лявски и Цецекато.Те са България.Шопът,който е най-чист българин,е казал: "От Витоша по-високо нема,от Искаро по-длибоко нема!"Перефразирано сега,това е "Извън София не е България".Пусти комплекси на бивши селяни станали граждани!

не мога да разбера какво общо има Левски в тази ситуация. Аз(а и сигурно всеки фен на футбола в България, независимо дали е фен на Черно Море, Локо, Славия ...[няма да споменавам Левски и ЦСКА за да няма спорове]) се надявам Черно Море да бие ИСКРА и да играе с ПСВ и да ги отсрани. Миналата година ме беше яд когато Морето не биха Щутгарт сякаш Левски е изпуснал победата. Защо? Защото съм българин! Няма значение че Левски и Черно Море ще са съперници догодина за титлата, това не е първенството. Защото ако Черно Море сега бият ПСВ и влезнат в ЛЕ и постигнат успеха на Левски(1/4 финала) и дай Боже го минат ще прославят България пък и нищо чудно така догодина да има 2 отбора в ШЛ на България. Затова и според мен този журналист не трябва да говори така(или поне може да каже, че Ч.М. имат малък шанс за победа, но ще зарадват България ако ги отстранят), но също това не значи че трябва да намесвате Левски и ЦСКА :)

така е,и много от нормалните хора мислят като теб,но тук говорим за журналисти и медии,които налагат това разделение,и от тях тръгва натрапването на левски и цска и несъществуването за тях на други отбори,с подобни изказвания като на този журналист,а знаете,че журналистиката е една много силна власт,с която не трябва да се налага подобно напрежение
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 20 юли 2009 18:15

То се видя миналата година кои бяха комичните, но след боя над 9-те война на Сант Жулия с 4:0 им се върна самочувствието и пак си мислят, че отбора им е световен гранд

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 юли 2009 23:34

А сега когато такъв мач,наистина ще има ,да видим как ще го коментират.И дали ще бъдат искрени,в коментарите си?Изключвам естествено Добри Атанасов.
Само Черно море.

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 26 юли 2009 11:27

нека момчета , нека злобеят шопарските "журналисти" , но ако направим нещо ?! ... ПФ ..
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 30 юли 2009 23:58

Няма ли кой да уволни предателя, който показа, че няма грам патриотизъм и ей тонинко сърце и смелост които показаха нашите футболисти в мача? За разлика от този подлизурко всички на терена вярваха в силите си и се представиха достойно. Дори Мишо Лазаров надскочи възможностите си. Да не говоря за Алсекс (имаше момент когато го хвана камерата - толкова сила, ярост, съсредоточеност бликаха от очите му)
Срам и позор за такова петно, което смее да се нарече българин!

Върни се в “Черно море”