ЧРД Добри!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ЧРД Добри!!!
Честит рожден ден на кореспондента на Гонг във Варна Добри Атанасов. Наздраве приятельо........ Ти знаеш кой те поздравява... Успехи в семейството, в работата и най - вече щастие със синчето.... И утре да ни зарадваш с положителен резултат за Черно море. Иначе си знаеш.... Само ...... !!!
Re: ЧРД Добри!!!
Ч.Р.Д. на Добри Атанасов и от мен, да е жив и здрав и да обиколи още поне 5 стадиона из Европа този сезон предавайки мачовете на Черно море
Голям си

Здраве и късмет Добри.Имаш ли ги,имаш всичко.И още много щастливи коментари от мачовете на моряците,в ЛЕ и у нас.И да извикаш догодина,през август, като Томислав,преди три години:Да,да Морето влезе в Шампионската лига.
Само Черно море.
ЧРД Добри!!!Много здраве и късмет на цялото семейство!!!
С коментарите си (особено напоследък) доказваш че си един от нас,въпреки че не си крил никога клубните си пристрастия към Левски.
С коментарите си (особено напоследък) доказваш че си един от нас,въпреки че не си крил никога клубните си пристрастия към Левски.
GO HARD OR GO HOME!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Честит празник, Добри
Айде и тази година - А16 

- unist_gp
- Контакти:
ЧРД на Добри и от мен! Много здраве и щястие със и в семейството, а истинският подарък да дойде утре с един добър резултат на Морето
Не го познавам лично това момче, но ми се струва голям пич. Успех и всичко най-хубаво!

-
Честито! Един от малкото журналисти, които не се изхвърлят да пишат врели некипели, и винаги ни осведомява точно и ясно с факти!
Всичко най-хубаво в личен и семеен план, и ти пожелавам утре да напишеш топ новината на гонг - ЧЕРНО МОРЕ ПОБЕДИ ПСВ!
Всичко най-хубаво в личен и семеен план, и ти пожелавам утре да напишеш топ новината на гонг - ЧЕРНО МОРЕ ПОБЕДИ ПСВ!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!