Искренно мнение за Мишо Лазаров!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Искренно мнение за Мишо Лазаров!
Дефанзивен халф,централен защитник.Т.е. играч,който винаги има някой зад гърба си да го покрива.Тромав,бавен,неориентиран,с не много добра техника.Това са минусите които аз виждам.Борбен,нахъсан,постоянно ниво.Футболист тип Станислав Стоянов.Само дето не играят на една позиция двамата.Но Стънката играе вече 10 години за нас и си го броим за моряк,докато Мишо наред с другите недостатъци е и плебей.А това не се прощава никога.Дори и да беше Марадона,при първата издънка щеше да го отнесе.Става да запълва дупки./Още една аналогия със Стъни/,но за отбор с нашите амбиции просто вече не става.Играч за втората половина на таблицата.Наложително е намирането на истински десен бек.Защото с бързите холандски крила ще ядем мазната опашка.И от ляво и от дясно.Дано поне бразилеца се сработи бързо с другите.Той поне притежава видима бързина и е свикнал да играе на бека.В смисъл че е ориентиран.А Мишо нека остане при нас.Винаги ще трябва играч като него в битките с по-слабите отбори,където се играе по-малко футбол и се набляга повече на физиката.И ще може да си почива някой от титулярните играчи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!