Станислав Стоянов доволен от формата си.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- 4eRn0m0r4y
- Контакти:
Станислав Стоянов доволен от формата си.
Един от капитаните на Черно море Станислав Стоянов е убеден, че тимът ще бъде на необходимото ниво за мачовете от Лига Европа, които стартират в средата на следващия месец. Според сърцатия играч "Морето" бързо ще влезе в необходимата форма за двубоя с Искра Стал. "Подготовката започна нормално и мисля, че всички в отбора са на необходимото ниво. Аз лично се чувствам страхотно. Натоварванията не са тежки. Плавно и целесъобразно ще навлезем в необходимата кондиционна и физическа форма. Наставникът Никола Спасов бе заявил, че бързо ще стигнем до оптималната си форма за мачовете от Лига Европа и напълно се съгласявам с думите му", коментира универсалният играч на "моряците".
Последна промяна от 4eRn0m0r4y на 30 юни 2009 23:02, променено общо 1 път.
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ
Re: Станислав Стоянов доволен от формата си.
Е браво бърза реакция!!

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Успех моряци!!!
И аз на 5 мастики съм супер!!!

kalo написа:Успех моряци!!!
Успех и на Левски и дано най-накрая привлечете някой,че време не остана.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:kalo написа:Успех моряци!!!
Успех и на Левски и дано най-накрая привлечете някой,че време не остана.
И така ще сме добре,поне срещу червените!