ново попълнение

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Re: ново попълнение

Мнениеот Моряк » 30 юни 2009 16:01

Според мен, ста'а
Има поглед над играта и умее да подава, както и да хвърля тъчове.
Ако т'ва е единствената алтернатива, ще свърши добра работа според мен.
Кольо знае най-добре.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: ново попълнение

Мнениеот more » 30 юни 2009 21:06

Играл съм рамо до рамо с Клебер Сантана, който сега е в "Атлетико" (Мадрид)", коментира играчът
Бразилският ляв бек Адемар се присъедини към лагера на "Черно море" За последно футболистът е игра за втородивизионния бразилски АВС. Играчът пристигна във Варна в 4 сутринта днес и независимо от това проведе първата си тренировка на "Тича". Адемар е на 28 години и най-вериятно ще подпише директно договор с "моряците". Разговорът ни с него не мина без помощта на помощник-треньора на "моряците" Велизар Попов. "Започвах кариерата си в "Спорт Ресифе", преминах в "Налтико" смених няколко отбора в елитната ни дивизия, стигнах и до "Оесте" в първенството "Паулиста", което е най-силно. За последно бях във втородивизионния "АВС", коментира Адемар. В "Черно море" бразилецът ще играе като ляв бек. "Трябва да го видим дали всичко е наред. Медицинските прегледи също са важни. Като цяло обаче това не е играч за проби", заяви помощник треньорът на Морето Попов. "Пристигнахме в 4 сутринта. Малко време имах за разходка и останах впечатлен от Варна. Морето ми напомня за Бразилия. Това ме кара да се чувствам щастлив. Играл съм рамо до рамо с Клебер Сантана, който сега защитава цветовете на "Атлетико" (Мадрид), а също така и с Лусио Вагнер в "Налтико", каза пък Адемар.
Изображение
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”