Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Мнениеот Sagittarius » 18 юни 2009 16:36

Халфът на Черно море Милен Петков заяви, че се надява тимът да играе поне шест мача в турнира "Лига Европа" през този сезон, пише "7 дни спорт". .

Жребият се тегли в понеделник в Нион, а Петков смята, че едва ли ще имат проблеми още срещу първия съперник.

"Очакваме спокойно евробитките, защото сме по-силни и по-уверени в силите си от миналото лято. Смятам, че ще изиграем поне шест мача в Европа. Ако влезем в групите на Лига Европа, още по-добре. Ще остана във варненския клуб, докато чувствам, че мога и съм полезен, а и, разбира се, докато ме иска ръководството. След това повече няма да играя", заяви Петков.
-----------------------------

Милен Петков винаги внася необходимата доза арогантност,която лесно се влива на по-младите ни играчи.Преди всеки важен мач Милен прави точно такива изказвания.Преди мача с ЦСКА каза,че Черно Море винаги ще е фаворит срещу ЦСКА ;) .Като отстранихме Макаби Милен излезе и каза,че нищо неочаквано не е станало :) .Само така,за да мачакме Левски и ЦСКА освен вдъхновението на Кривия на младите им е нужна и тази безпардонна арогантност която блика от Милен Петков по адрес на всеки съперник.Много ценен е Петков за отбора,нищо,че е най-възрастен 8-)

Разбра се още, че в неделя в 16 часа в седалището на фенклуба шефът на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов ще почерпи над 100 ултраси.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 19 юни 2009 08:28

more написа:
greengaga написа:давайте и Владо Манчев и жена му е готина ;) модератор не ща,сакън :!: иначе Владко с Електричката ще направят убийствен тандем,ама да не са контузени все :P не знам,аз мисля,че младите са по-нужни ;) ;) ама да не раазсъждавам много да не ядосам морския ;) недей така не е полезно за здравето Тичааааааа! ;)

greengaga влизаш 5 мнения в форум Черно море и то днес си регистран ах ти маймунке мръсно по самото ти писане може да те разбере кой си.Как си лагунчо това ли е целта в живота ти да дразниш явно си много зле.

Абе момчета това ли е ви е смисъла на живота? Да се превръщате на шпиони от комунистическото минало? Искате да сте си затворено общество тип комуна? Бъдете си! Не се занимавайте с глупости! Кой кой бил,кой да баннем,кой да трием! Щом ви харесва да няма различни мнения във форума ви,добре ;) Както виждате аз имам своите начини да казвам каквото имам,бъди сигурен морски приятелю! И затова не ми е нужен форума ви! Ако не си го разбрал ще го разбереш! Само че да си пиша глупости с вас далеч не е единственото нещо в живота ми! Пишете си каквото искате,ваша си работа! Ако това е удара на живота ви,нямам нищо против! Няма и как няколко псевдо привърженици на Ч.море да развалят отличното ми впечатление от отбора и град Варна! И това е истината! А на вас щом Ви харесва обиждайте София! Това не променя нищо! Хайде останете си със здраве! И... морски,ти си знаеш ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 юни 2009 12:13

Изказа ли си болката-айде сега си изпълни обещанието,ако си мъж изобщо-и спри да пишеш във форума-повярвай на никого няма да липсваш!!!!!!!!
Като имаш други занимания върши ги,ама аз засега не виждам друго да ти осмисля живота освен да киснеш по цял ден във форума ни,да се пишеш с 100 никнейма,сам да се защитаваш и да провокираш останалите.......Така,че това са фактите-другото са поредни безпочвени думи от твоя страна.....
Довиждане лагуно приятелю- и както ти каза-ТИ СИ ЗНАЕШ ;)

wiseman

Мнениеот wiseman » 21 юни 2009 13:45

Без Манчев.нама да ходи във Варна сигурно е вече.

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 30 юни 2009 16:16

collector написа:Ей морски лайна защо си мислите ,че цесекарите ги интересува мача срещо отборче ,което днеска е тук утре го няма?Голяма работа успяха да ни бият 1 път на 10 години и вече се имат за непобедими.Вие сте си един среден тим ние сме ЦСКА ,отбор с най-добрата история в България ,който не може да бъде сравняван с нито един отбор от пътвенството ни.Формата е моментна а класата вечна.Така че утре вие ще се борите за оцеляване а ние ще сме си на върха както винаги и ще ви се смеем на провинциално отборче без стадион и собствени кадри.

Бавно развиващ комплексар!!!Черно море го е имало много преди изкуственото армейско отборче,ще го има и много след вас,прасенце!!!Какво значат 4-те букви,ц-цигaнски,С-спортен,К-клуб,А-аише!!!Ходи да праиш свирки некаде на околовръстното и не си навирай миризливия задник тука!!!Ние сме търпеливи ,ще изтърпиме вонята ви още няколко години,преди да изчезнете от футболната карта,така както сте се появили!!!Айде със здраве и прави туй което ти се отдава най-добре,СВИРКИ!!!
:!:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 юни 2009 16:27

collector написа:Ей морски лайна защо си мислите ,че цесекарите ги интересува мача срещо отборче ,което днеска е тук утре го няма?Голяма работа успяха да ни бият 1 път на 10 години и вече се имат за непобедими.Вие сте си един среден тим ние сме ЦСКА ,отбор с най-добрата история в България ,който не може да бъде сравняван с нито един отбор от пътвенството ни.Формата е моментна а класата вечна.Така че утре вие ще се борите за оцеляване а ние ще сме си на върха както винаги и ще ви се смеем на провинциално отборче без стадион и собствени кадри.

Днес явно не си взел дозата напълно си изтрещял тъпако!Толкова се интересуваш от футбол щом твърдиш че имаме 1 победа на 10 години.Добре би било да изядеш БАНана.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 30 юни 2009 17:03

collector написа:
vivedan написа:

Бавно развиващ комплексар!!!Черно море го е имало много преди изкуственото армейско отборче,ще го има и много след вас,прасенце!!!Какво значат 4-те букви,ц-цигaнски,С-спортен,К-клуб,А-аише!!!Ходи да праиш свирки некаде на околовръстното и не си навирай миризливия задник тука!!!Ние сме търпеливи ,ще изтърпиме вонята ви още няколко години,преди да изчезнете от футболната карта,така както сте се появили!!!Айде със здраве и прави туй което ти се отдава най-добре,СВИРКИ!!!
:!:

Майка ти ми прави свирки черен педал такъв.Аз не съм ти от селото да ми обясняваш.Ходи си при мангалите и да те оправат със здраве тебе.

Майка ми е голяма жена и какво ще прави си решава сама!!!Понеже си доста ентелигентен,а аз дивя селянин ,доста простичък, няма да си развалям следобеда със смрадливо прасе като тебе,ами ще отида на плаж!!!Там ще стана още по-черничък и апетитен за жена ти или приятелката ти(само ако не е мъжка) и евентуално след като цяло лято работиш усилено,за да събереш кинти с които септември да отидеш на море(защото можеш да си позволиш подобен лукс само извън сезона,ако можеш изобщо)ще се чудиш къде ходи скришно тя!?!Отговора го знае всяко хлапе!Докато ти продължаваш да се чудиш,тя изживява поредния оргазъм с някои черничък,привлекателен гларус(фен на Черно море) и когато се върне при теб ,ще ти обясни колко много те обича,а ти ще и обещаеш догодина пак да ходите на море,защото .....си бавноразвиващ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 юни 2009 17:20

Няма го вече цскаря ;) Успокойте топката 8-)

Върни се в “Черно море”