Скандал в Левски заради Кривия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Скандал в Левски заради Кривия

Мнениеот garfild8 » 25 юни 2009 09:48

зеления написа:Д.Б.: Черно море отряза Левски за Кривия
25 юни 2009 09:14
Моряците отказали да пуснат халфа, тъй като ще гонят пробив в Лига Европа
Трансферът на плеймейкърa на Черно море Сашо Александров в Левски на 99% ще се провали, научи ***.еu. Причината за това е, че след лекия жребий, който изтеглиха моряците в Лига Европа, шефовете от ТИМ твърдо са решили, че ще гонят пробив в евротурнирите и ще разчитат на голямата си звезда, която да ги поведе към битките по европейските терени.

Ако все пак се случи голяма изненада и моряците отпаднат от непретенциозните молдовци Искра Стал, съществува вероятност Алекс да акостира на Герена, като няма да е проблем ако е участвал в Лига Европа с екипа на варненци, после да бъде картотекиран и да се включи с Левски в Шампионската лига, стига сините да са успели да се докопат до така мечтаните групи в най-комерсиалния футболен турнир в света.

Да и ако Батков има пари да му плаща :lol: Нали се охарчи да вдигне дела си на 90% :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 юни 2009 12:03

garfild8 написа:Да и ако Батков има пари да му плаща :lol: Нали се охарчи да вдигне дела си на 90% :lol:

Ако влезнат в Шампионската Лига случайно, което си е доста съмнително.... тогава ще получат доста пари и могат да си го позволят. :roll:

Представяш ли си Левски с Кривия да мине групите и да стигне до вторите групи, или там как точно беше... :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 юни 2009 12:39

ogrizko написа:Той тоя скандал не е чак толкова голям за Кривия.... колкото за Огризката - няколко клуба се скандализираха вече за подписа ми. Може да се каже, че всички отбори ме искат заради двата ми леви крака 8-)
А пък и работата е там, че от отбора в който играя са съгласни да ме разменят единствено срещу 2 крави и да доплатят бъдещите ми купувачи 100 лв., иначе може и да не се осъществи трансфера ми :roll: Пък това си е доста сериозна трансферна сума, така че ще видим тепърва как ще се развият нещата и до какви скандали ще стигнат клубовете :geek:

Е какви са тея глупости-нали се споразумяхме!!!!Огризко-не се отмятай!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 юни 2009 12:47

Да,представям си Оги.Ще е с Божията помощ,демек Алекс.Той може да ги вкара в групите и даже да излязат от там.А ние ще се гордеем че сме го дали на Левски,а сините пак ще ни благодарят,за втори път след боя над ЦСКА.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 юни 2009 13:29

Д.Б.:Сагата приключи окончателно - Черно море отряза Левски за Кривия
25 юни 2009 09:14
Моряците поискали 200 хил. евро плюс Веско Минев за капитана си
Сагата около преминаването на плеймейкъра на Черно море в Левски приключи окончателно, научи ***.еu. Вече е 100% сигурно, че трансферът няма да се осъществи и пропада. Причината за това е, че след лекия жребий, който изтеглиха моряците в Лига Европа, шефовете от ТИМ твърдо са решили, че ще гонят пробив в евротурнирите и ще разчитат на голямата си звезда, която да ги поведе към битките по европейските терени.

Освен това варненци са поискали 200 хил. евро плюс Веско Минев за капитана си, което окончателно е отказало собственикът на сините Тодор Батков
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 юни 2009 14:51

MORSKI написа:
ogrizko написа:Той тоя скандал не е чак толкова голям за Кривия.... колкото за Огризката - няколко клуба се скандализираха вече за подписа ми. Може да се каже, че всички отбори ме искат заради двата ми леви крака 8-)
А пък и работата е там, че от отбора в който играя са съгласни да ме разменят единствено срещу 2 крави и да доплатят бъдещите ми купувачи 100 лв., иначе може и да не се осъществи трансфера ми :roll: Пък това си е доста сериозна трансферна сума, така че ще видим тепърва как ще се развият нещата и до какви скандали ще стигнат клубовете :geek:

Е какви са тея глупости-нали се споразумяхме!!!!Огризко-не се отмятай!!!!!!!!!!!

Ние се споразумяхме на ниво играч - клуб.... договорихме личните условия и всичко е наред. Само дето трябва да се разберете на ниво клуб - клуб. Казват, че са съгласни да ме разменят за 2 крави + 100 лева :roll:
Не се отмятам, искам да играя в отбора ти, направи нужното да ме вземеш :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 юни 2009 16:42

ogrizko написа:
MORSKI написа:

Ние се споразумяхме на ниво играч - клуб.... договорихме личните условия и всичко е наред. Само дето трябва да се разберете на ниво клуб - клуб. Казват, че са съгласни да ме разменят за 2 крави + 100 лева :roll:
Не се отмятам, искам да играя в отбора ти, направи нужното да ме вземеш :lol:

Тея 100 лева не ми харесват нещо , че си класен МОДЕРЕН ЛЯВ няма спор :) Ама ще пробвам да намаля цената-все пак криза е :lol: Дай кординатите на президента на клуба-все ще се разберем,че Жеко Фаса чака , не може вечно да е сам в атака :mrgreen:

Върни се в “Черно море”