Крум Бибишков подсилва Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: Крум Бибишков подсилва Черно море?
За всички ще е по-добре смисъла на живота ни -СПАРТАК ВАРНА да е в А група но без сегашните свини в ръководството и без уредените мачове разбира се.А лично за мен да се заяждам с вас поне в момента е безмислено,изживейте радостта си пълноценно и без злоба към почти убития градски съперник докажете че сме Варненци!
spartak1918 написа:За всички ще е по-добре смисъла на живота ни -СПАРТАК ВАРНА да е в А група но без сегашните свини в ръководството и без уредените мачове разбира се.А лично за мен да се заяждам с вас поне в момента е безмислено,изживейте радостта си пълноценно и без злоба към почти убития градски съперник докажете че сме Варненци!
Така е ,и ние сме били в това положение ,знаем! Тогава : Долу Кюфтака!
Бан от ръководството

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Бан на кюфтето и на Илко

garfild8 написа:Морски,къде ще играе Огризко?В Зенит(Разделна) ли?Добави в офертата и един ред цигли от тухларната,за курника на село.
И 80 тухли четворки за външен кенеф!!!!!!!!!!!!

Е тука почнахте да ми подбивате цената -чшшшшш не се месете в трансфера,че ще се отдръпна като Батков на оферта за Кривия=Минев
Огризко е нужен на отбора,ама 80 тухли не са ни по силите на клуба

Огризко е нужен на отбора,ама 80 тухли не са ни по силите на клуба

MORSKI написа:Огризко е нужен на отбора,ама 80 тухли не са ни по силите на клуба
Аз ще си ги отчопля от къщата ти, проблеми нямаш

Извинявам се, ама футболист като мен наистина има нужда от външен кенеф.... да мога да размишлявам, да се концентрирам над предстоящите мачове, да се мотивирам... хем лятото вечер да си седнеш в кенефа и да си прочетеш сутрешния вестник на хладинка малко, хем да ти олекне и от живота и от всичко.... хем тишина и спокойствие, единственото място, където мога да се усамотя. Дори и междузвездния Реал Мадрид да ме иска, ако не ми предложат външен кенеф, изобщо няма да тръгна за Испанската столица

Крум Бибишков няма да идва...
http://ole-bg.com/97062.html
http://ole-bg.com/97062.html
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!