Алекс тренира с Черно море утре
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Алекс тренира с Черно море утре
Ей ама ти верно си вярваш! 

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
peho написа:orkata8106 написа: Все пак и на варианта -Минев - без да даваме Кривия пак съм съгласен
А на варианта без да давате Кривия да вземете Минев и Кака плюс 1000000 евро съгласен ли си?Още малко и швепс на клечка!
Че ний си имаме Ка'ка ,бре мискинин ,не ни трябва друга ,няма да правим фризьорски салон!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
peho написа:Ей ама ти верно си вярваш!
Ама пък и ти си вярваш,че ще дадем Кривия ей така без нищо като те гледам

-
- Контакти:
Блаженни да са ............
Аз си мисля,че тези люде вярват във вечният двуполюсен модел, който никой не може да разбие. Е, би било хубаво за вас, ''софийски'' издънки, но не е устроен света така - има равновесие - и следващата ера е ня МОРЯЦИТЕ.Може би не вярваш!? Ще приказваме след година, после след пет и накрая.........каквото стане (аз си мисля че равновесието трябва да се запази, все пак), няма все ние да сме на хоризонта, я.

Аз си мисля,че тези люде вярват във вечният двуполюсен модел, който никой не може да разбие. Е, би било хубаво за вас, ''софийски'' издънки, но не е устроен света така - има равновесие - и следващата ера е ня МОРЯЦИТЕ.Може би не вярваш!? Ще приказваме след година, после след пет и накрая.........каквото стане (аз си мисля че равновесието трябва да се запази, все пак), няма все ние да сме на хоризонта, я.

Ako e вярно,Алекс за Минев,не е зле.Този сезон сигурно ще е последен за Алекс,а Минев е перспектива.Но едва ли Близнака ще дойде на Тича,така че Алекс остава.
Само Черно море.
Наставникът на "Левски" Емил Велев отрече възможността Веселин Минев да премине в тима на "Черно море". Според столичните медии, "моряците" са поискали от "сините" бранителя и 100 000 евро, за да пуснат капитана си Александър Александров-Кривия на "Герена". "Черно море" да забрави за Веско Минев, тъй като той е ключов играч за отбора и не съм съгласен да се лишавам от неговите услуги. Няма шанс да го разменим за Кривия и ръководството на варненци знае за нашето решение. Дано обаче това не е единственият начин, по който можем да привлечем Сашо Александров", заяви Кокала.
Най-добре ще е да си задържим кривия при нас.Както каза колегата от Левски,на нас ще ни е по-полезен.Нооооо,да видим как мисли ръководството,може би им трябват парички,хммм,дали провал със сделката за кривия,няма да обърка нашите трансферни планове.По принцип не би трябвало,нооо
Най-добре ще е да си задържим кривия при нас.Както каза колегата от Левски,на нас ще ни е по-полезен.Нооооо,да видим как мисли ръководството,може би им трябват парички,хммм,дали провал със сделката за кривия,няма да обърка нашите трансферни планове.По принцип не би трябвало,нооо