Алекс тренира с Черно море утре

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Алекс тренира с Черно море утре

Мнениеот peho » 23 юни 2009 18:35

Ей ама ти верно си вярваш! :o
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 23 юни 2009 18:43

peho написа:
orkata8106 написа: Все пак и на варианта -Минев - без да даваме Кривия пак съм съгласен :)

А на варианта без да давате Кривия да вземете Минев и Кака плюс 1000000 евро съгласен ли си?Още малко и швепс на клечка! :oops:

Че ний си имаме Ка'ка ,бре мискинин ,не ни трябва друга ,няма да правим фризьорски салон! :lol: ,така че взимаме Минев и 100-те бона! :mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2009 18:48

peho написа:Ей ама ти верно си вярваш! :o

Ама пък и ти си вярваш,че ще дадем Кривия ей така без нищо като те гледам :lol: :) :P

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 23 юни 2009 19:25

Блаженни да са ............ :) :) :)
Аз си мисля,че тези люде вярват във вечният двуполюсен модел, който никой не може да разбие. Е, би било хубаво за вас, ''софийски'' издънки, но не е устроен света така - има равновесие - и следващата ера е ня МОРЯЦИТЕ.Може би не вярваш!? Ще приказваме след година, после след пет и накрая.........каквото стане (аз си мисля че равновесието трябва да се запази, все пак), няма все ние да сме на хоризонта, я. ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 юни 2009 19:50

Ako e вярно,Алекс за Минев,не е зле.Този сезон сигурно ще е последен за Алекс,а Минев е перспектива.Но едва ли Близнака ще дойде на Тича,така че Алекс остава.
Само Черно море.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 23 юни 2009 22:17

Наставникът на "Левски" Емил Велев отрече възможността Веселин Минев да премине в тима на "Черно море". Според столичните медии, "моряците" са поискали от "сините" бранителя и 100 000 евро, за да пуснат капитана си Александър Александров-Кривия на "Герена". "Черно море" да забрави за Веско Минев, тъй като той е ключов играч за отбора и не съм съгласен да се лишавам от неговите услуги. Няма шанс да го разменим за Кривия и ръководството на варненци знае за нашето решение. Дано обаче това не е единственият начин, по който можем да привлечем Сашо Александров", заяви Кокала.

Най-добре ще е да си задържим кривия при нас.Както каза колегата от Левски,на нас ще ни е по-полезен.Нооооо,да видим как мисли ръководството,може би им трябват парички,хммм,дали провал със сделката за кривия,няма да обърка нашите трансферни планове.По принцип не би трябвало,нооо

Върни се в “Черно море”