Сергей Станишев няма място на "Тича"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Re: Сергей Станишев няма място на "Тича"!

Мнениеот venitos » 14 юни 2009 22:08

Ееее момчета, обърнахте много внимание на Станишев!!!! Какъвто и да е, . . . е министър председател на България!!! Само като институция го вземете, а не като политик, в крайна сметка министър председателя на България е удостоил с внимание тържеството на Черно Море!!! Уважавайте институциите а не политиците!!!
А що се отнася за Кирил Йорданов, забравихте ли как се нагърби със спасяването на Черно Море, когато бяхме изпаднали в голямата криза!!! Айде със здраве и да живее ФК Черно Море и БЪЛГАРИЯ!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 юни 2009 22:35

Добре,Венитос,ама как да уважавам институциите,като там работят идиоти.Нали хората правят институциите?А за кмета Йорданов,нямам нищо против.
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 14 юни 2009 22:49

Аз специално мисля,че място му не беше там каквото и институция да е то ако ни е уважил е защото престоят избори иначе въобще нямаше и да ни обърне внимание.Мислиш ли,че всичкия този фарс го е направил от сърце аз не мисля така да си правиш пиар кампания на успеха на даден отбор е смешно.Може би си прав не трябва да му обръщаме внимание той не заслужава дори да го споменаваме тук.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 юни 2009 23:56

Кметът на Варна е доказал,че обича футбола и беше приет по съвсем друг начин,нали?Кирил Йорданов и митрополит Кирил са привърженици на клуба и както всеки друг моряк имаха място там.Място нямаха обаче Станишев и Александър Йорданов.Черно Море е обединителна сила за хората,висш идеал,имаме фенове с всякакви политически симпатии,всички възсрасти,мъже,жени,деца.Това което ги обединява е Черно Море.Не трябва клуба да е арена за прокарване на политически цели и предизборни кампании.Хора като тоя освен да разединяват българите(в частност варненци днес) друго не могат,както и да се правят на прости тикайки се там където не са желани.Както видяхме появата му пак по някакъв начин обедини феновете,но под негативизъм и лоши емоции и беше просто излишна.Да ходи при Дучето и ЦСКА там да се прегръщат и целуват :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 15 юни 2009 14:01

до VESO 1913 - От Лом съм.умрях от кеф 4е Монтана влезе в А група и ще ходя на ма4овете на моряците в Монтана и Мездра.

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 19 юни 2009 12:27

venitos написа:Ееее момчета, обърнахте много внимание на Станишев!!!! Какъвто и да е, . . . е министър председател на България!!! Само като институция го вземете, а не като политик, в крайна сметка министър председателя на България е удостоил с внимание тържеството на Черно Море!!! Уважавайте институциите а не политиците!!!
А що се отнася за Кирил Йорданов, забравихте ли как се нагърби със спасяването на Черно Море, когато бяхме изпаднали в голямата криза!!! Айде със здраве и да живее ФК Черно Море и БЪЛГАРИЯ!!!

ако продължава да му се показва уважение нищо никгоа ням ада се промени; не е прилично да освиркваш министър-председателя или който и да е друг управляващ, обаче ако винаги се премълчава никгоа нищо няма да се промени в България, ако никой не показва отношението си и не задава неудобни въпроси ...

а на киро кмета аз не му плясках, какво е нарпавил за града, натряска го с палми за 250 000 евро ли, колко струват, а същевреемнно улиците са на вълни и пълни с дупки... само се бием в гърдите колко хуваб град е варна, а то е прашно, мръсно, хората са селяни...

добре поне, че с тия светофари организира част от движението по пътищата, че беше ад, ама малка част е това...

Върни се в “Черно море”