Двама футболисти ще изиграят първите си официални мачове с екипа на "Черно море". По-любопитното е, че те ще са последни за тях. Става дума за латвийския десен бек Станислав Пихотскис и колегата му от лявата страна на отбраната Себастиен Флорес, който е родом от Уругвай. Двамата бяха привлечени през зимната пауза на това първенство, но не можаха да впечатлят треньорския щаб в заниманията. Отделно от това Флорес непрекъснато страдаше от контузии, което до голяма степен наруши цялостната му подготовка. Двамата трябва да направят чудо при гостуването на "моряците" на "Миньор" в Перник в последния кръг, за да реши треньорът Никола Спасов да разчита на тях и догодина.
Освен двамата, пълноценна подготовка водят само още петима футболисти от мъжкия отбор. Става дума за вратарите Красимир Колев и Ивайло Маринов, и полевите играчи Тодор Колев, Теодор Атанасов и Даниел Димов. Те ще пътуват заедно с дубриащия състав за срещата с перничани на 13 юни. Всички останали футболисти са разпуснати в почивка.
Пихотскис и Флорес с първи и последен мач в Перник
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- 4eRn0m0r4y
- Контакти:
Пихотскис и Флорес с първи и последен мач в Перник
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ
Re: Пихотскис и Флорес с първи и последен мач в Перник
Мача е 3:0 какво ще впечатляват тея юнаци. 

tifozi rossoneri
- Ticha
- Контакти:
Флорес мисля че вече е освободен и няма да играе.
Жалко и за двамата!Единият заради контузии,другият заради треньора...Но нямаме право да кажем нищо на Кольо,поради факта че с наличния потенциал/без десен бек в отбора/стана трети.Може и да не става момчето за морето.Само да не четем след две години,как прави страхотен сезон примерно в Бундеслига.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!