Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
blue,lagoon написа:Поздрав за всички истински и честни фенове на Тича! Видях че има и такива!Пичове,нищо лично към никой от Вас и към искрената ви любов към любимия ви отбор! Той си ви е любим на Вас,нормално е ! Повечето от постовете ви по темата са достойни и честни! Удовлетворен съм! Има едно-две изключения,но както се казва в морето плува и трицона!
Тъпото в случая е темата. Повод за същата е личната ни неприязън с модератор морски! Лошото е че използува служебното си положение,за да разчиства лични сметки! Ами въпрос на ниво! А злобата му ми е ясна! Просто видя разликата,просто видя, че мен не може да уплаши! Нека всеки от вас според личния си мироглед да си направи изводите! Сега ви пожелавам късмет на вас и на любимия Ви отбор! И се пазете от злобата и завистта!
MORSKI написа:blue,lagoon написа:Поздрав за всички истински и честни фенове на Тича! Видях че има и такива!Пичове,нищо лично към никой от Вас и към искрената ви любов към любимия ви отбор! Той си ви е любим на Вас,нормално е ! Повечето от постовете ви по темата са достойни и честни! Удовлетворен съм! Има едно-две изключения,но както се казва в морето плува и трицона!
Тъпото в случая е темата. Повод за същата е личната ни неприязън с модератор морски! Лошото е че използува служебното си положение,за да разчиства лични сметки! Ами въпрос на ниво! А злобата му ми е ясна! Просто видя разликата,просто видя, че мен не може да уплаши! Нека всеки от вас според личния си мироглед да си направи изводите! Сега ви пожелавам късмет на вас и на любимия Ви отбор! И се пазете от злобата и завистта!
Аз смятам същото за теб и за твоята злаобаА,че темата не е тъпа си пролчиа по нейното развитие и по подкрепата от страна на феновете на Черно море
И тяхноот мнение по въпроса....
С теб сме се разбрали надявам се -ти не обиждаш и не псуваш град Варна ,феновете на Черно море и аз не ти обръщам вниамние-съответно мен можеш да си ме псуваш колкото искаш щом това те прави щастлив.....
Със здраве,а и между другото не съм изпозлвал никаква власт-тема и съвсем обикновен потребител може да пусне-изобщо в случая не си прав(не,че някога си бил де)....
ncbs написа:Стига бре ,спрете се ,това форум на Черно море ли е или махленска раздумка !?![]()
Няма ли чалъм някакъв да не занимавате всички с глупостите си ,изградили сте симбиоза някаква ,не можете един без друг, провокатор-модератор,след като псува и обижда-БАН,за какво са тия правила?
![]()
Едно е сигурно ,брашно двамата няма да мелите,само ще въвличате и други в споровете си!
Основното в този форум трябва да е любимия Черно море все пак!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта