Референдум(отнася се главно за фенове на Черно Море)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

blue,lagoon

Re: Референдум(отнася се главно за фенове на Черно Море)

Мнениеот blue,lagoon » 04 юни 2009 22:17

Поздрав за всички истински и честни фенове на Тича! Видях че има и такива! ;) Пичове,нищо лично към никой от Вас и към искрената ви любов към любимия ви отбор! Той си ви е любим на Вас,нормално е ! Повечето от постовете ви по темата са достойни и честни! Удовлетворен съм! Има едно-две изключения,но както се казва в морето плува и трицона! :lol: Тъпото в случая е темата. Повод за същата е личната ни неприязън с модератор морски! Лошото е че използува служебното си положение,за да разчиства лични сметки! Ами въпрос на ниво! А злобата му ми е ясна! Просто видя разликата,просто видя, че мен не може да уплаши! Нека всеки от вас според личния си мироглед да си направи изводите! Сега ви пожелавам късмет на вас и на любимия Ви отбор! И се пазете от злобата и завистта! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2009 22:35

blue,lagoon написа:Поздрав за всички истински и честни фенове на Тича! Видях че има и такива! ;) Пичове,нищо лично към никой от Вас и към искрената ви любов към любимия ви отбор! Той си ви е любим на Вас,нормално е ! Повечето от постовете ви по темата са достойни и честни! Удовлетворен съм! Има едно-две изключения,но както се казва в морето плува и трицона! :lol: Тъпото в случая е темата. Повод за същата е личната ни неприязън с модератор морски! Лошото е че използува служебното си положение,за да разчиства лични сметки! Ами въпрос на ниво! А злобата му ми е ясна! Просто видя разликата,просто видя, че мен не може да уплаши! Нека всеки от вас според личния си мироглед да си направи изводите! Сега ви пожелавам късмет на вас и на любимия Ви отбор! И се пазете от злобата и завистта! ;)

Аз смятам същото за теб и за твоята злаоба ;) А,че темата не е тъпа си пролчиа по нейното развитие и по подкрепата от страна на феновете на Черно море ;) И тяхноот мнение по въпроса....
С теб сме се разбрали надявам се -ти не обиждаш и не псуваш град Варна ,феновете на Черно море и аз не ти обръщам вниамние-съответно мен можеш да си ме псуваш колкото искаш щом това те прави щастлив само дето аз няма да ти отговарям и вече няма да си център на внимание- .....
Със здраве,а и между другото не съм изпозлвал никаква власт-тема и съвсем обикновен потребител може да пусне-изобщо в случая не си прав(не,че някога си бил де)....

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 04 юни 2009 22:44

Дали си принципен ще си проличи по това ще сложиш ли бан на копиеносеца ,който плюе и обижда на лична основа. Както виждам от поста ти обаче само лекичко го съветваш по-кротичко! Ако искаш да имаш уважението на хората,трябва да имаш еднакъв аршин! Ами да видим сега как ще постъпиш! А иначе не виждам повече от един два поста подкрепящи темата! Смешно е да пускаш такава тема! Ако има нещо нередно,просто слагаш бан или триеш! Не е нужно да пускаш тема! Ама ти си знаеш! И още нещо: Не псувам и не обиждам Варна! В крайна сметка доста пари съм изкарал тук! А дали вярваш или не ти и оня плоския копиеносец,просто не ми дреме! Готините и печени фенове на Тича също не обиждам! Моето уважение към тях! Друг е въпроса,ама както и да е ,мисля че който може го разбра! Лошото за вас е че във форума ви пишат повече фенове на други отбори отколкото ваши! И от Ботев и Левски и кои ли не! От тях видя какво е мнението им за темата! Това напълно ми стига! Няма значение. Спазвай си правилата и не пускай теми да търсиш подкрепа за права,които и без това имаш! Тъпо и комплексарско е ! Край!!!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 04 юни 2009 22:56

MORSKI написа:
blue,lagoon написа:Поздрав за всички истински и честни фенове на Тича! Видях че има и такива! ;) Пичове,нищо лично към никой от Вас и към искрената ви любов към любимия ви отбор! Той си ви е любим на Вас,нормално е ! Повечето от постовете ви по темата са достойни и честни! Удовлетворен съм! Има едно-две изключения,но както се казва в морето плува и трицона! :lol: Тъпото в случая е темата. Повод за същата е личната ни неприязън с модератор морски! Лошото е че използува служебното си положение,за да разчиства лични сметки! Ами въпрос на ниво! А злобата му ми е ясна! Просто видя разликата,просто видя, че мен не може да уплаши! Нека всеки от вас според личния си мироглед да си направи изводите! Сега ви пожелавам късмет на вас и на любимия Ви отбор! И се пазете от злобата и завистта! ;)

Аз смятам същото за теб и за твоята злаоба ;) А,че темата не е тъпа си пролчиа по нейното развитие и по подкрепата от страна на феновете на Черно море ;) И тяхноот мнение по въпроса....
С теб сме се разбрали надявам се -ти не обиждаш и не псуваш град Варна ,феновете на Черно море и аз не ти обръщам вниамние-съответно мен можеш да си ме псуваш колкото искаш щом това те прави щастлив.....
Със здраве,а и между другото не съм изпозлвал никаква власт-тема и съвсем обикновен потребител може да пусне-изобщо в случая не си прав(не,че някога си бил де)....

Стига бре ,спрете се ,това форум на Черно море ли е или махленска раздумка !? :roll:
Няма ли чалъм някакъв да не занимавате всички с глупостите си ,изградили сте симбиоза някаква ,не можете един без друг, провокатор-модератор :mrgreen: ,след като псува и обижда-БАН,за какво са тия правила? :x
Едно е сигурно ,брашно двамата няма да мелите,само ще въвличате и други в споровете си!
Основното в този форум трябва да е любимия Черно море все пак!
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 05 юни 2009 10:59

ncbs написа:Стига бре ,спрете се ,това форум на Черно море ли е или махленска раздумка !? :roll:
Няма ли чалъм някакъв да не занимавате всички с глупостите си ,изградили сте симбиоза някаква ,не можете един без друг, провокатор-модератор :mrgreen: ,след като псува и обижда-БАН,за какво са тия правила? :x
Едно е сигурно ,брашно двамата няма да мелите,само ще въвличате и други в споровете си!
Основното в този форум трябва да е любимия Черно море все пак!

Така си е.. както и да го погледнеш... евала на такива.. пък Morski и blue lagun могат да си разменят скайповете и да се псуват колкото си искат :)
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Върни се в “Черно море”