Какъв искам да е моят Черно море и защо

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Какъв искам да е моят Черно море и защо

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2009 12:06

Ние СМЕ 12-тия играч,наистина.Яка подкрепа от двете страни на терена!Стадиона почти винаги е доволно пълен,а за някои мачове се връщат хора поради липса на места.Но тука навлизаме в частта отредена за новия стадион,а не е това темата.Днес отново ще си проличи разликата между феновете на Черно море и тези на останалите ФК в БГ.В общи линии публиките на ЦСКА,Левски,Черно море,Ботев,Локо пд и Берое са мерилото в БГ.На финала за купата и Пирин ми направиха добро впечатление като публика.Но това не бе подобаващо отразено от медиите.Защото тази игра се играе за публиката,добрата такава води хората на стадионите,а от своя страна публиката създава предпоставки за още по-качествен футбол.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 31 май 2009 13:10

Днес всички трябва да сме на стадиона и дано да победим и да вземем бронза, а след това вече ще мислим за селекция, стадиони и т.н. :mrgreen:

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 31 май 2009 13:46

Успех днеска и от Зарата.Зелени сме и трябва да се подържаме. 8-) Вчера Вердер взеха купата,Берое влезе в групата.Днес е ваш ред. :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2009 15:23

Мерси зелени Беройци и честито влизане в А група!Пак ще сме заедно,но вие благодарение на един голям моряк-Илиян Илиев!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 май 2009 20:07

Тези така наречени отритнати,които прибрахме са момчета с много големи сърца и кураж.Рабзира се и футболни качества.Цялата ни политика е супер правилна.Наши юноши или селектирани от селата младоци като малък Сашко,отритнати от глупост,но момчета с огромни сърца....и един невероятен Сашо,един Алекс,феномен и половина,истински капитан да ги води и надъхва.Един треньор,който умее перфектно да работи с хора,да създава чудесен колектив и отбор.Прибавяйки и нас,фантастичната публика на Черно Море - резултата е една взривоопасна смеска.Аз искам Черно Море да е точно такъв,такъв какъвто беше в Щутгарт,какъвто беше цял сезон и днес особено второто полувреме-да се забавляваме на терена!Да комбинираме,да се кефим на тази игра,както се кефи Барселона.Техния модел,нашия модел - това е.Местни кадри,местни момчета,от Вълчи дол,от добруджанско и разбира се варненците най-вече.Тук акцентираме и затова успяваме и ще преуспяваме
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 май 2009 21:28

Съжалявам,че не можах да гледам мача със Славия,бях на работа,но искам моя отбор да играе така,както игра от 11 кръг досега.С воля за победа,себераздаване,борба до края,импровизациите на Алекс,смели и стабилни в защита(18 сухи мрежи,най-добра защита до тук)и с публика 12 играч,отбора ще върви още и още напред.Сега искам двама бека,още един халф,като Алекс и един добър нападател,до Миро и Каката.Кольо сигурно си е направил сметката кой и какво му трябва като селекция и да пожелаем късмет на него и отбора.Иначе Милан,с тримата холандци го помня,бяха велики и дано лека полека,станем българския Милан.Всъщност май сме на прав път,защото 8 от победите ни са 1:0 и имаме жокер като Какалов,който като резерва,вкара 2 безценни гола,така както го правеше и Даниеле Масаро,който по-често бе резерва отколкото титуляр.Напред,моряци.Благодаря ви за всичко.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2009 23:31

Е,видях днес това Черно море,което искам да гледам!!!Най-после!Независимо от проблемите които имаме с контузени и наказани играчи,показаха дух и воля и размазаха отбора на Славия!Славия играха надъхано от някакви обещани им от Гигов суми и се мъчиха да ги спечелят с всякакви средства.Но срещнаха един супер мотивиран отбор който просто изигра поредния си страхотен мач.След 45 мин лежане,ритане,може да е имало и опити за хапане,господ се взе в ръце и наказа евреите с автогол.Като с магическа пръчка,белите спряха да бавят играта.Интересно,сигурно е имало премии и за равен резултат.Но след 52 мин на терена имаше само един отбор,отбора на Черно море.Водени от своя капитан моряците направиха смешни играчите на Славия.Просто заиграха за публиката,а гола висеше на косъм.Е,размина им се третия гол,но и на толкова сме доволни.Медали,подплатени с добра и мъжка игра.Какво му трябва на човек?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юни 2009 20:47

Veso1913 написа:Е,видях днес това Черно море,което искам да гледам!!!Най-после!Независимо от проблемите които имаме с контузени и наказани играчи,показаха дух и воля и размазаха отбора на Славия!Славия играха надъхано от някакви обещани им от Гигов суми и се мъчиха да ги спечелят с всякакви средства.Но срещнаха един супер мотивиран отбор който просто изигра поредния си страхотен мач.След 45 мин лежане,ритане,може да е имало и опити за хапане,господ се взе в ръце и наказа евреите с автогол.Като с магическа пръчка,белите спряха да бавят играта.Интересно,сигурно е имало премии и за равен резултат.Но след 52 мин на терена имаше само един отбор,отбора на Черно море.Водени от своя капитан моряците направиха смешни играчите на Славия.Просто заиграха за публиката,а гола висеше на косъм.Е,размина им се третия гол,но и на толкова сме доволни.Медали,подплатени с добра и мъжка игра.Какво му трябва на човек?

Какво му трябва ли?Догодина по-големи успехи,нали?АЙДЕ МОРЯЦИИИ.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”