ВЪЗМЕЗДИЕ....
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЪЗМЕЗДИЕ....
е ти уби рибата, през 1945 се казва тв-45
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
itelim написа:HEATSEEKER написа:ПЪРВО БОТЕВ СТАВА ШАМПИОН ПРЕЗ 1929
И ВТОРО ТИ4А И ВЛАДИСЛАВ ГИ ОБЕДИНЯВАТ ПРЕЗ 1945 , ВСЛЕДСТВИЕ НА РЕФОРМАТА
КОЯТО ПРАВЯТ КОМУНИСТИТЕ В СПОРТТА
Клавиатурата ли ти е развалена, че пишеш с главни букви!? Ако не е - прочети нететикета и ще разбереш, че това е обида за останалите.
Второ, какво точно искаш? С цялото ми уважение кам варненския футбол Черно море е с рожденна дата 1945 г.
С цялото ми уважение 45-та не ни е рожденна дата

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Това е извадка от "Футбол-енциклопедичен справочник" ДИ "Д-р Петър Берон" София 1985 година
Отвори цялото изображение!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
itelim написа:HEATSEEKER написа:ПЪРВО БОТЕВ СТАВА ШАМПИОН ПРЕЗ 1929
И ВТОРО ТИ4А И ВЛАДИСЛАВ ГИ ОБЕДИНЯВАТ ПРЕЗ 1945 , ВСЛЕДСТВИЕ НА РЕФОРМАТА
КОЯТО ПРАВЯТ КОМУНИСТИТЕ В СПОРТТА
Клавиатурата ли ти е развалена, че пишеш с главни букви!? Ако не е - прочети нететикета и ще разбереш, че това е обида за останалите.
Второ, какво точно искаш? С цялото ми уважение кам варненския футбол Черно море е с рожденна дата 1945 г.
С цялото ми уважение с последното си мнение доказваш некомпетентност-Черно Море доказано е 1913 година..Да не захващаме стария спор!!!!
- sedem_!_dva
Сега не разбрах Черно море от 1913 година ли го има, като име или от 1945 година след обединението на Тича и Владислав и по-късно този отбор се присъединява към Черно море, поне така пише в книгата по-горе

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Сега не разбрах Черно море от 1913 година ли го има, като име или от 1945 година след обединението на Тича и Владислав и по-късно този отбор се присъединява към Черно море, поне така пише в книгата по-горе![]()
Толкова много ли те интересува Черно море или просто се правиш на интересен по-добре си гледай отбора отколкото да се правиш на остроумен.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- sedem_!_dva
more написа:sedem_!_dva написа:Сега не разбрах Черно море от 1913 година ли го има, като име или от 1945 година след обединението на Тича и Владислав и по-късно този отбор се присъединява към Черно море, поне така пише в книгата по-горе![]()
Толкова много ли те интересува Черно море или просто се правиш на интересен по-добре си гледай отбора отколкото да се правиш на остроумен.
Извинявай за въпроса, не ме интересува наистина, ама просто попитах.

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:more написа:sedem_!_dva написа:Сега не разбрах Черно море от 1913 година ли го има, като име или от 1945 година след обединението на Тича и Владислав и по-късно този отбор се присъединява към Черно море, поне така пише в книгата по-горе![]()
Извинявай за въпроса, не ме интересува наистина, ама просто попитах.
Лаф да става.

Само Черно море.
С цялото ми уважение 45-та не ни е рожденна дата 
Ако ми намериш документ или дори копие от дописка в пресата
където да се споменава футболен клуб с името "Черно море" преди 45-а - ще дойда на крак
във Варна /хей, обичам този град!/ и ще ти се извиня както подобава!

където да се споменава футболен клуб с името "Черно море" преди 45-а - ще дойда на крак
itelim написа:С цялото ми уважение 45-та не ни е рожденна дата
По твоята логика и 1948 не е рожденна за ЦСКА, 1928 на Локомотив Сф, 1936 на Локомотив Пд, 1921 на Литех
и т.н.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!