ПФК Левски да се извини на Ч.Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bomberman64

Re: ПФК Левски да се извини на Ч.Море

Мнениеот bomberman64 » 16 май 2009 22:10

Sagittarius написа:Лицето Борат Патков разбира от футбол,колкото и от космонавтика.Не му искам извинението на този глупак.Нищо не искам от такъв като него,Бай Ганьо типичен.Да си стои там,далече от нас и да не коментира Черно Море.

Ма много си прав братко,колкото пъти си отвори БАТКОФФФФ скапаната уста все се провляхме,да не си припомняме миналата година на мачовете за групите какво беше,срещу цска не я отвори и бихме ,ще звънна на Чорни да го привика в Израел до края на първенството,100 но 100 ще станем шампиони :)но и вие знаете че това си е игра на нерви ,която цска за сега губи но и ние не сме я спечелили още ,утре ще е хубав ден за бг футбола :) И ВСЕ ПАК ПРИЕМЕТЕ НАШИТЕ ИЗВИНЕНИЯ ,НЕ ТРЯБВАШЕ ТАКА ДА ВИ ПОДОЗИРАМЕ,ПРОСТЕТЕ.... http://www.youtube.com/watch?v=q8CWkkpM ... re=related
Изображение

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Мнениеот Biyota » 16 май 2009 22:49

Голямо БЛАГОДАРЯ на големите мъже от ФК Черно море!!!Днес играчите в зелено и бяло доказаха,че са мъже на честа и че не всичко се купува,а що се отнася до Батков,мисля че трябва да се извини!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 май 2009 15:51

Да си моряк след вчера е голямо щастие.Никога досега не съм бил по-щастлив с отбора,по простата причина че ЧМ,се върна там където му е мястото-сред големите в БГ.И след снощи се легитимира окончателно.Мерси на Алекс и компания,мерси и на сините фенове.А конкретно за Батков,бях пуснал една тема''Тодоре какво ще ревеш сега'',а днес бих го питал защо реве,но приятните постове от щастливи левскари,ме разубедиха.Наистина на хора като Батков,по-добре е да не им се обръща внимание.Толкова им е багажа в главата. :lol:
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 май 2009 15:53

Има ли го мачът из интернет,искам да си го изтегля ;)
Голям мач!

Върни се в “Черно море”