Голът на Георги Какалов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

itelim
Контакти:

Re: Голът на Георги Какалов

Мнениеот itelim » 11 май 2009 16:14

Много красив гол! Браво! При купен мач, едва ли ще се чака последната минута на продължението...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 11 май 2009 16:25

Единия е с чорбата,която ще ви бие с ваше съгласие,другия е ЦСКА с Локо-пак победа за чорбата с персонална заповед от Гигов и третия е по същия начин победа за чорбата по заповед на Гриша Ганчев!
Бегай залагай,ако не са ги свалили от програмите!

Много ги разбираш,защо не кажеш и крайното класиране аман от разбирачи,а Левски в 1-ви кръг ли ще отпадне на евротурнирите да знам да заложа срещу тях да припечеля нещо от тях.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 11 май 2009 16:30

Поздрави за зелено-бялата агитка! Бяхме като домакини в Сливен.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 май 2009 19:25

Тука големи разбирачи голямо нещо.Всеки мач в България е уговорен доовлни ли сте?И държавата ни е уговорена и вие се уговорени!!!!1
Аман от прототии!!!!!
Ако беше уговорен-щяха ли да се радват толкова бе-или щяха да бъдат като гола на оня от Спартак за 2:2 срещу Бела.Брей голяма злоба има срещу нас--както каза един преди мен и дербито ви е уредено по тази логика-тъй да знаете!!!!!!!

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 11 май 2009 20:10

спорд мен нямаше уговорка,нас ни боли,щото вече в незнам кой мач губим в последната минута............черно море се бориха до последно и късмета беше с тях,браво за публиката,успех!

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 11 май 2009 20:12

Голът беше красив и много важен.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2009 10:19

Manolkata написа:Голът беше красив и много важен.

Бих добавил и фантастичен гол,който ще даде още повече самочувствие на отбора,в битката за бронза.Заради този гол на Какалов,трябва да му предложат доживотен договор с ЧМ.Мисля че Какалов вече се доказа и има място в отбора,начина по който ни измъкна в Сливен,бе невероятен.Браво.
Само Черно море.

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 12 май 2009 21:22

уговорка надали е имало, обаче на мен ми е странен йордан лечков, за втори път го хващам да се изказва неадекватно, предвид, че е вицепрезидент на бфс, пъривят път беше интервю за Зона Спорт, тогава започна да изброява, че е недовоелн от съдиите, че националният нямал добър треньор, някакви такива работи, които по прицнип зависят и от него.. а той само се оплакваше от тях, все едно е обикновен президент на отбор или треньор

и сега след мача пак, съдията еди-какво си ..

е, чакай бе, човек, защо не си размърда задника малко ? баси лекето.. гоялм играч ама откатко влезе в политиката и управлнението мнгоо неприятен стана, а преди това - винаги усмихнат, винаги се шегува, беше готин

любо пенев също - цска 10 поредни мача - 10 поредни победи, сега загубиха и веднага подхвана съдията.. ей така с един мач се заличават 10 години прекарани в европа...

Върни се в “Черно море”