Черно море ще преследва победа с разлика
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Черно море ще преследва победа с разлика
Да даваме пари на Беласица за нещо?Хахахахахахаха,ей ПЕТкоооооо,как ще ви разковем скоро-отново със 7:0 този път,вече ще приключим със Спетак,идва ред на СЕДМАК 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Sagittarius написа:Да даваме пари на Беласица за нещо?Хахахахахахаха,ей ПЕТкоооооо,как ще ви разковем скоро-отново със 7:0 този път,вече ще приключим със Спетак,идва ред на СЕДМАК
Ами най-малкото да не се напъват,шестак.
Ти мача гледа ли го или чопли семки?

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!
- charlitobg
- Контакти:
Това което беше срещу Спартак есента няма да се повтори. Те са отбор ,може и да са мишки пред нас но аз съм обеден че ако бяха с пълен състав есента нямаше да ги бием с толкова много. А сега и с 1-0 да ги обуем ще ми е готино на душата. Важното ИГРА да имаме. Предпочитам да праскаме ЦСКАто,Лефсски и Литекс отколкото да бием Беласица и Спартак с по 5,6-0. Това е истината.Само Черно море
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
charlitobg написа:Това което беше срещу Спартак есента няма да се повтори. Те са отбор ,може и да са мишки пред нас но аз съм обеден че ако бяха с пълен състав есента нямаше да ги бием с толкова много. А сега и с 1-0 да ги обуем ще ми е готино на душата. Важното ИГРА да имаме. Предпочитам да праскаме ЦСКАто,Лефсски и Литекс отколкото да бием Беласица и Спартак с по 5,6-0. Това е истината.Само Черно море
То май точно това ви мъчи,че ако искате да бъдете нещо трябва да ги биете.То цяла Варна ви знае що за отбор сте.Няма нужда!

Ако любимия ми отбор беше паднал в градското дерби с 0-5 нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор се издържаше 10 години(при Н.Ишков) само с продажби на мачове нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор и този сезон разчиташе само на уредени мачове(с Локо Мз,Сливен,Бела...)нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор играе най-грозния и безидеен антифутбол нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор се управлява от сводници,арестанти и Депесарски подлоги нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор е символ за подкупност,пародия,всякакъв вид дивотия и посредственост нямаше да имам лице да пиша във форуми на други отбори...помислете трезво николчо,лацио,мацио и всички останали стратези и форумни бабаити и тогава пишете
Ако любимия ми отбор се издържаше 10 години(при Н.Ишков) само с продажби на мачове нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор и този сезон разчиташе само на уредени мачове(с Локо Мз,Сливен,Бела...)нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор играе най-грозния и безидеен антифутбол нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор се управлява от сводници,арестанти и Депесарски подлоги нямаше да се обаждам...
Ако любимия ми отбор е символ за подкупност,пародия,всякакъв вид дивотия и посредственост нямаше да имам лице да пиша във форуми на други отбори...помислете трезво николчо,лацио,мацио и всички останали стратези и форумни бабаити и тогава пишете
GO HARD OR GO HOME!
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
botzy написа:Ако любимия ми отбор беше паднал в градското дерби с 0-5 нямаше да се обаждам...
За бабаитите всички знаем кой са.Безидейният футбол го видяхме срещу Левски и Литекс.Направихте топката квадратна.По времето на Ишков любимото ти отборЧе не смееше и да мечтае за елитният футбол.16 години не знаехте какво значи "победа''

Радвам се,че бързо запали и се надявам да си сериозен опонент,а не 13 годишен поплювко!
1.За бабаитите щом знаеш ,значи знаеш кой ще Ви изкърти за 30 секунди-галено му викат Кюфтето,известен сводник-това е Вашият шеф,той е олицетворение на целият Ви отбор!
2.За безидеен футбол,първо виж собствения си отбор какво и къде играе и тогава пиши наляво и дясно.Визирам мачовете от този сезон-с Бела,Вихрен,Ч.Море и още десетина.
3.За времето на Ишков няма да повтарям-най продажният отбор бяхте-всеки го знае,да Морето бяха повече в Б група,но и тогава играеха честно-Да ,мъчиха се с Лесичери,1ва Атомна,Ботев НП-но толкова са им били възможностите и не са чакали някой да им нарежда мачовете!
4.Интересно ми е за тези 16 год. дето се биете в гърдите ,че нямате загуба колко победи имате вие?Разрови се ...и в крайна сметка ,не аз съм в празния форум на Спартак,а ти във Форума на Ч.Море,да не си гузен нещо пич?
1.За бабаитите щом знаеш ,значи знаеш кой ще Ви изкърти за 30 секунди-галено му викат Кюфтето,известен сводник-това е Вашият шеф,той е олицетворение на целият Ви отбор!
2.За безидеен футбол,първо виж собствения си отбор какво и къде играе и тогава пиши наляво и дясно.Визирам мачовете от този сезон-с Бела,Вихрен,Ч.Море и още десетина.
3.За времето на Ишков няма да повтарям-най продажният отбор бяхте-всеки го знае,да Морето бяха повече в Б група,но и тогава играеха честно-Да ,мъчиха се с Лесичери,1ва Атомна,Ботев НП-но толкова са им били възможностите и не са чакали някой да им нарежда мачовете!
4.Интересно ми е за тези 16 год. дето се биете в гърдите ,че нямате загуба колко победи имате вие?Разрови се ...и в крайна сметка ,не аз съм в празния форум на Спартак,а ти във Форума на Ч.Море,да не си гузен нещо пич?
GO HARD OR GO HOME!
- Sagittarius
Абе смешко,нали вземаме точки и от Литекс и от Левски,нали взехме 1 точка от Армията,бихме Локо Сф.....вие колко точки взехте от тези отбори а?НУЛА,точно така-0!Чарли,ти изобщо не си прав.Спетак бяха с целия си отбор в дербито,нямаха нито един наказан-Моралес,Иванович,Сакалиев,всички играха.Ние не бяхме в пълен състав.Кривия не игра,Милен Петков не игра,но сам Жоро Илиев им скъса трътките.Никакъв отбор не са тези циркаджии,купиха 3 мача пролетта(Славия,Сливен и Мездра),това са те.Та те смешки направиха 0:0 с Беласица на Коритото си бе
...отиваме и направо ги правим за смях,това е,шибваме им поне 3 гола за 0:3 и толкова.Безидеен отбор са само техните жалки мишоци,защото ще идват да ни лижат гъзовете преди дербито просейки милостиня от големия отбор,молейки да им оставим жалката пасмина в А група.Но уви,не,0:3 и пак плакати Б Б Б Б Б Б 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Sagittarius написа:Абе смешко,нали вземаме точки и от Литекс и от Левски,нали взехме 1 точка от Армията,бихме Локо Сф.....вие колко точки взехте от тези отбори а?НУЛА,точно така-0!Чарли,ти изобщо не си прав.Спетак бяха с целия си отбор в дербито,нямаха нито един наказан-Моралес,Иванович,Сакалиев,всички играха.Ние не бяхме в пълен състав.Кривия не игра,Милен Петков не игра,но сам Жоро Илиев им скъса трътките.Никакъв отбор не са тези циркаджии,купиха 3 мача пролетта(Славия,Сливен и Мездра),това са те.Та те смешки направиха 0:0 с Беласица на Коритото си бе...отиваме и направо ги правим за смях,това е,шибваме им поне 3 гола за 0:3 и толкова.Безидеен отбор са само техните жалки мишоци,защото ще идват да ни лижат гъзовете преди дербито просейки милостиня от големия отбор,молейки да им оставим жалката пасмина в А група.Но уви,не,0:3 и пак плакати Б Б Б Б Б Б
Наивник!

- Sagittarius
spartak_varna-lazio написа:Sagittarius написа:Абе смешко,нали вземаме точки и от Литекс и от Левски,нали взехме 1 точка от Армията,бихме Локо Сф.....вие колко точки взехте от тези отбори а?НУЛА,точно така-0!Чарли,ти изобщо не си прав.Спетак бяха с целия си отбор в дербито,нямаха нито един наказан-Моралес,Иванович,Сакалиев,всички играха.Ние не бяхме в пълен състав.Кривия не игра,Милен Петков не игра,но сам Жоро Илиев им скъса трътките.Никакъв отбор не са тези циркаджии,купиха 3 мача пролетта(Славия,Сливен и Мездра),това са те.Та те смешки направиха 0:0 с Беласица на Коритото си бе...отиваме и направо ги правим за смях,това е,шибваме им поне 3 гола за 0:3 и толкова.Безидеен отбор са само техните жалки мишоци,защото ще идват да ни лижат гъзовете преди дербито просейки милостиня от големия отбор,молейки да им оставим жалката пасмина в А група.Но уви,не,0:3 и пак плакати Б Б Б Б Б Б
Наивник!Ти да не се изживяваш като прокурор,а?
А,няма какво да кажеш нали?Но пак да повторим-срещу тези,които правим равенства тук и там,вие-нулааааа.Жалки завистливи човеченца,този път ще е повече от 5