Rodn1 написа:Изглежда съм уцелил доста точно защото веднага всички започнаха да обесняват че съм дървен шоп(въпреки че гледах да не обида никой ) и се започна едно плюене по София и то без да поднесат някъкви особени факти и аргументи.Имам чувството че вие варненците таите една ужасна злоба към тези които сме от София и към самият град.Без да съм искал да ви обидя върху мен се изля зверска помия....то не беше дървен шоп,то не бяха глупости за гларуси и тем подобни.
Колкото и да не ви е приятно София е лицето на България.Казвате че ние сме комплексирани...Аз ли започнах да ви обиждам с нещо кажете ми....тези обиди не показват ли комплекси????????ЦСКА иЛевски имали 5 милиона фенове... ми имат разбира се.Та това са двата най-успешни отбора в България.Сборно сте били повече от нас ....хахахаха..... колкото и да не ви се иска да си го признаете съм сигурен че подкрепяте един от двата отбора или поне имате един който ви е симпатичен....
Явно колкото и да ви хубав града ви не можете да преодолеете селския си манталитет.....
Бъдете живи и здрави и намалете омразата си към нас.....
НЕ НЯМАМ ! ЗА НИТО ЕДИН ОТ ДВАТА НЕ МИ ПУКА,КОГА ЩЕ ГО ТРАЗБЕРЕТЕ БЕ!!!!Не се върти света около вас ей затова ще е тази омраза,защото се мислите за нещо повече от другите-НЕ НЕ СТЕ!НА ФЕНОВЕТЕ НА МОРЕТО НЕ ИМ ПУКА ЛЕВСКИ И ЦСКА

И не НЯМАТЕ 5 МИЛИОНА ФЕНА-с факти ти го доакзаха в предната страница,ако пак не вярваш значи наистиан си дървен шоп извинявай,ама едно и също по 100 пъти да говорш при все,че те обориха сумати хора не само варненци......