Какво трябва на този отбор?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Какво трябва на този отбор?
След мача в Надежда,трябва победа над Литекс.Айде Моряци,време е и Миро да се развихри.
Само Черно море.
Не е спортменски да ссе държите така с фена на Ботев. В момента сме по-добре от тях, така, че е добре да покажем малко снисходителност. Относно историята им - няма лошо да я помнят и се гордеят, още повече, че в момента няма какво да ги радва. Факт е обаче, че и ние си приказваме за едни титли от преди 80 г... Нека всеки фен си подкрепя отбора и да му се радва. Няма какво да делим, нали?
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Литекс и на Великден тренираха! Явно много сериозно се готвят за мача с Моряците. 

- Sagittarius
Във Варна бяха точно 18(словом-осемнадесет) човека.Неспортсменски се държат те,влизат и започват с безсмислени спорове кой бил по-велик,ама ни в клин,ни в ръкав.Все едно имат комплекс към някои.Ако ще и КЕШ да са вземали аз откакто съм се родил вече над 20 години Ботев само се бори за оцеляване,да си плати водата,тока и да влезе(ако е изпаднал).Не съм ги видял да побеждават Левски или ЦСКА повече от 10 години,че на всичкото отгоре и градското дерби го губят смазващо - Локо Пд ги бие където ги хване.На фона на тези "чудесни резултати" идват да се заяждат с нас
Литекс да се надяваме да си останат само с тренировките и да ги ударим в сряда,защото даже равен ще е фатален за нас и за евробитката.Не бием ли в сряда сме аут от всякакви сметки,бием ли сме с горе-долу добри шансове за 3-тото място дори,защото ние приемаме ЦСКА и Славия,а те гостуват на ЦСКА и Славия,че и на Литекс.В тези 3 мача ще загубят при всички случаи минимум 5 точки,а разликата с нас е 3(при равни точки пак сме ние с предимството).Четах,че Стойчо Младенов го гласят за заместник на Спасов и това ме навява на мисълта,че е твърде възможно да не играем в Европа.Дори да играем обаче,Мастиката е до лятото най-вероятно.Четем и,че щели да гонят Флорес.Мастиката не докара нито един добър играч зимата,докара само некъдърници,които търкат пейките.Тотален провал на селекцията и то не за пръв път при Кольо.Лансира като титуляри некъдърници като Лазаров и Георгиев,а доскоро и неадекватния Какалов.Това гарнирано с фаталната контузия на Жоро Илиев и излзиането на Периш от състава ни отне поне половината сила.Реалната преценка говори,че не бием ли Литекс няма да играем в УЕФА,а и да бием Литекс шансовете пак не са повече от 50 на 50.Сливен се скъса да продава мачове и затъна,Локо Мз и те,а ние гостуваме и на двата-или ни бият,или изпадат.Последния кръг гостуваме и на Миньор,които ако не са изпаднали дотогава ще ни играят на живот и смърт в решителен мач.ЦСКА,който ни идва точно след вечното дерби ако не са победили Левски надали ще им вземем повече от 1 точка....Общо взето ни трябва и късмет,надяваме се и на феърплей,а последното очевидно го няма.Ще видим какво ще стане,но ми се струва,че ние сме този,който ще остане "на сухо" накрая. 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
еее имаме шанс да бием литекс
http://gong.bg/view_article.php?article_id=74974
Наско дано се оправи,ама тоз на снимката,дано да не играе

http://gong.bg/view_article.php?article_id=74974
Наско дано се оправи,ама тоз на снимката,дано да не играе