КАРАМФИЛ ИЛЧЕВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: КАРАМФИЛ ИЛЧЕВ
Добруджанец е, а негова резерва е друг добруджанец Красимир Колев. Бивш футболист на Добруджа, Левски,Локо Пд. 

- smash_the_reds
- Ticha
- Контакти:
smash_the_reds написа:hlucho написа:Дата на раждане: 07.01.1979
![]()
![]()
-млада надежда викаш
Младата надежда е Гошо Петков, направо е юноша!

Ами щом е на 30 години,това не е лоша възраст за вратар! Ако е в добра форма,защо да не го пробват в националния! И Петков и Иванков са добри вратари,но могат да се контузят или да са в слаба форма, може да го викнат момчето да свиква,и Пифа от Цсака е добър! Абе дай Боже да се чудим кой да пуснем от имане, а не като ситуацията на дръги постове,като бековете например!
Фил е много стабилен вратар.Според мен върхът на Фил беше мача в Генуа със Сампдория,от кадрите които видях той просто направи чудеса от храброст.Заслужава повиквателна за национала.Аз си признавам,Гошо Вратарчето е твърд титуляр,но нека не омаловажаваме това което прави Фил и,че нашето момче се справя много по-добре от Пифа,от Иванков и от всички останали.
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

не знам, аз считам, че причината, за да не допускаме голове е в добрата защита, а не в Илчев, да бъдем реалисти, не е чак толкова добър, те не взеха Иво Петров, кгоато правеше униклалните спасявания на "Тича" и хвана две дузпи на Левски, а сега ли ще вземат т.нар. Фил
да вземат по-добре тия дето 100 % заслужават като Миро Манолов и Данчо Юруков..
да вземат по-добре тия дето 100 % заслужават като Миро Манолов и Данчо Юруков..
Quentin написа:не знам, аз считам, че причината, за да не допускаме голове е в добрата защита, а не в Илчев..
И аз така си мисля... същата работа като Едвин ван дер Саар в Манчестър Юнайтед. Не знам колко мача без допуснат гол и общо минути е направил.... ама заслугата беше на 90% от защитата, както и това на противниковите играчи, които не можеха да уцелят вратата

На Фил пак не му вкараха. Танко и Домакина страхотни (Гонзо един удар за цял мач), Бачев дупка (бразилчето го направи смешен), Лазаров горе-долу. Борносузов като за нов в отбора мн.добре.
Ч.Море все още са далеч от формата си през есента.Отсъствието на Периш и Андре се усеща.За мача днес негативите: Дани се беше препарирал;Борносузов играе мудно и дава спорни пасове;Жоро Илиев игра контузен и не можа да се развихри;А Какалов, груба грешка,че Колю го пуска- една топка не можа да отиграе.//Тошко Колев и Димов бяха по-добър вариант да влязат през второто полувреме.