Синьо прасе няма да тича на "Тича"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Синьо прасе няма да тича на "Тича"
11 животни - в състава на Лефски има всякакви добичета - прасета,говеда,млади теленца,че даже и маймуни-оранготани като ЮСУФ,ШАКИБ,ЗЕ,РАШИД,ЖОАО и ЛУСИО.Всякаква животинска смеска в говеждия отбор,българите са кът....но това е нормално,в турско-синия бастион НЯМА МАСТО ЗА БЪЛГАРИ.Мачкаме нещастниците с 4:0 

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

М/у животните имаше една овча глава, а говедаря е БОРАТ (педераста мустакат), 4-0
.

Жалко подобие на човек си,зеления път!!! В главата ти само простотия и олигофрения! Такива били Левски онакива били! А ти какъв българин си като не можеш на български да пишеш бе? Не ходи на мача,купи си речник и залягай! А Левски като прасне по навик цаците, ще се покриете пак за още 30 години!!GreenMile написа:11 животни - в състава на Лефски има всякакви добичета - прасета,говеда,млади теленца,че даже и маймуни-оранготани като ЮСУФ,ШАКИБ,ЗЕ,РАШИД,ЖОАО и ЛУСИО.Всякаква животинска смеска в говеждия отбор,българите са кът....но това е нормално,в турско-синия бастион НЯМА МАСТО ЗА БЪЛГАРИ.Мачкаме нещастниците с 4:0

верно нема да тича прасе!!! Вместо прасе ще плува ЗЕЛЕНА ЦАЦА!!!

GreenMile чувал ли си за Бай Миле?!!! След утрешния ден ще ти дрънчат консерви от копърка бая дълго време в празната кратуна!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Ай стига с тази копърка нито сте оригинални нито нищо.Затова лятото идвате и мухате копърката като побъркани
Много злоба има в Милето,ама и при вас има мноог злоба срешу нас коеот хговори,че сме силни
Мен ме радва,ама намалете злобата и пийте по едно,или си легнете вече
Айде със здраве,по малко злоба,по-приятен живот преди всичко сме българи,а после сме"говеда","трицони"и какви ли още не.........