РИСТОСКОВ СВИРИ ЧЕРНО МОРЕ – ЛЕВСКИ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: РИСТОСКОВ СВИРИ ЧЕРНО МОРЕ – ЛЕВСКИ
Отсега почвате с оправданията.
С Ристосков, без Ристосков трябва да ги бием.
И кво от това? то всички сме Левскари дори и ти. Само Левски олеvacheron написа:Ристосков е левскар

nikola28 написа:Е,ако не е друго то поне ЕКЛЕРИТЕ ще има с кого да се оправдават!
Така е плебей,не сме като вас да нямаме оправдание и да си съчиняваме за неидентифицирани обекти със сини шуби в тунела...

Интересно ми е защо преди всички мачове на Левски започва неистова дискусия за съдийството!От синия щаб реват превантивно,за да сложат обичка на ухото на съдията за да не забравя как трябва да свири,а от щаба на противниците ревът също е превантивен,защото знаят какви тесли ги очакват!!! 

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
нормално мнение за хем old , хем death!!!Old_death написа:Интересно ми е защо преди всички мачове на Левски започва неистова дискусия за съдийството!От синия щаб реват превантивно,за да сложат обичка на ухото на съдията за да не забравя как трябва да свири,а от щаба на противниците ревът също е превантивен,защото знаят какви тесли ги очакват!!!

Old_death написа:Интересно ми е защо преди всички мачове на Левски започва неистова дискусия за съдийството!От синия щаб реват превантивно,за да сложат обичка на ухото на съдията за да не забравя как трябва да свири,а от щаба на противниците ревът също е превантивен,защото знаят какви тесли ги очакват!!!
нормално мнение за хем old , хем death!!!а като добавим и Ц7ка!!!
Поустът ми беше в шеговита форма,но си е голата истина.Имаше такъв рев и преди мача с Локо на Герена

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- plamen etov
- Контакти:
Old_death написа:Old_death написа:Интересно ми е защо преди всички мачове на Левски започва неистова дискусия за съдийството!От синия щаб реват превантивно,за да сложат обичка на ухото на съдията за да не забравя как трябва да свири,а от щаба на противниците ревът също е превантивен,защото знаят какви тесли ги очакват!!!
Поустът ми беше в шеговита форма,но си е голата истина.Имаше такъв рев и преди мача с Локо на Герена
Бъдете спокойни левскари,РИСТОСКОВ е на своят пост

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
бе на кой му дреме за Ристосков важно е Левски да разчекне цаците!!!!!plamen etov написа:Old_death написа:Old_death написа:Интересно ми е защо преди всички мачове на Левски започва неистова дискусия за съдийството!От синия щаб реват превантивно,за да сложат обичка на ухото на съдията за да не забравя как трябва да свири,а от щаба на противниците ревът също е превантивен,защото знаят какви тесли ги очакват!!!
Бъдете спокойни левскари,РИСТОСКОВ е на своят пост![]()
![]()