спорните моменти на ч.м-Ботев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Re: спорните моменти на ч.м-Ботев

Мнениеот botzy » 21 мар 2009 11:38

Не ми трябва да гледам никакви фаилчета,бях на мача.Много тежък терен,дъжд,много малко футбол,мъжка битка-дотук добре!10 срещу 11,дали има дузпа или не,решава съдията,това че е на майната си и не е видял си е негов проблем(и на страничния).Много спорни ситуации-нормално за тежкия терен.Но да се оправдаваш че са те порязъли ,а ти не си минал центъра за цял мач с човек повече...да си взел точка в есенния мач криминално и да ревеш като ощипана невеста сега...да лъжеш че са те ударили със запалка, а тя да е паднала на 2м. от теб(може и вятъра да я е духнал)при положение че собствените ти фенове изхвърлиха една торба с телефони,бомби и т.н. в домакинския си мач с левски...означава само едно- да оправдаваш собствената си некъдърност и тази на футболистите си(че и на Селския).Иначе продължавам да твърдя че Ботев не трябва да изпада.България има нужда от такива отбори(но не и от такива тренери и псевдо президенти).
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 21 мар 2009 11:43

botzy написа:Не ми трябва да гледам никакви фаилчета,бях на мача.Много тежък терен,дъжд,много малко футбол,мъжка битка-дотук добре!10 срещу 11,дали има дузпа или не,решава съдията,това че е на майната си и не е видял си е негов проблем(и на страничния).Много спорни ситуации-нормално за тежкия терен.Но да се оправдаваш че са те порязъли ,а ти не си минал центъра за цял мач с човек повече...да си взел точка в есенния мач криминално и да ревеш като ощипана невеста сега...да лъжеш че са те ударили със запалка, а тя да е паднала на 2м. от теб(може и вятъра да я е духнал)при положение че собствените ти фенове изхвърлиха една торба с телефони,бомби и т.н. в домакинския си мач с левски...означава само едно- да оправдаваш собствената си некъдърност и тази на футболистите си(че и на Селския).Иначе продължавам да твърдя че Ботев не трябва да изпада.България има нужда от такива отбори(но не и от такива тренери и псевдо президенти).

Напълно те подкрепям и заставам зад думите ти :!: не може хора които цяла седмица публично заявяват че искат да прекратят умишлено мача с левски и наистина се постараха много да го направят с бомби телефони агресия и много слаб футбол,сега да пискат за една запалка
"Тарикат мъж не писка" :!: :!: :!: :!: :!:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

FCB-ТОЙ НЕ УМИРА.!

Мнениеот FCB-ТОЙ НЕ УМИРА.! » 21 мар 2009 12:34

дори и наско сираков ви казва истината в коментара си за кръга
Скандалите във Варна
Не съм видял дали треньорът на Ботев Костадин Ангелов е бил ударен. Но това, което ми направи впечатление, бе червеният картон и неотсъдената дузпа за Ботев в началото. Това е големият гаф на кръга в интерес на истината. Хубаво е, че шефът на реферите Димо Момиров е бил съдийски наблюдател в тази среща. Трябва да излезе и да каже каква е ситуацията и какви ще са последиците. Това отсъждане решава мача. След това имаше грешка и при нарушението, при което падна гол за Черно море. Това е класически фаул, но в полза на Ботев. Но се свири обратно. И така става гол. На всеки може да се случи да има слаб мач. Интересно е да се чуе мнението на Момиров за съдийството на Генов.

Съдийството
Във всеки кръг има подобряване на съдийството. Ако не беше това омазване на Антон във Варна, спокойно можеше да пишем отлична оценка на реферите през седмицата.

този сезон ще ви подпират както сливен есенният полусезон

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 мар 2009 13:02

Ти млъкни,че стъо пъти те гиниха от форума несретник такъв!!!!!!
Относно думите на Сираков,този в ред ли е?????Аз ли не виждам фаула срещу Илиев е повече от 10000%-тов,той му се качи на гърба бе!!!!!Лелеле този Сираков съвсем е изтрещял....Знам,че е левскар и му се иска само неговия отбор да бъде вечно първи,ама нещо е сбъркла,точно той тръгнал д аговори зьа спорни ситуаци,та той докато беше на отговорен псот в Бфс съсипа съвсем футбола ни :idea:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 21 мар 2009 13:13

MORSKI написа:Ти млъкни,че стъо пъти те гиниха от форума несретник такъв!!!!!!
Относно думите на Сираков,този в ред ли е?????Аз ли не виждам фаула срещу Илиев е повече от 10000%-тов,той му се качи на гърба бе!!!!!Лелеле този Сираков съвсем е изтрещял....Знам,че е левскар и му се иска само неговия отбор да бъде вечно първи,ама нещо е сбъркла,точно той тръгнал д аговори зьа спорни ситуаци,та той докато беше на отговорен псот в Бфс съсипа съвсем футбола ни :idea:

Не е така Морски, най-малкото Сираков коментира тази ситуация по такъв начин, защото го е страх от отбора на Черно море на 7 точки от Левски и най-малкото пък ще има някакви симпатии към Батков, докато е начело на Левски. Наско има предвид, че фаула е за Ботев, тъй като играча на вашия отбор му подлага гръб... това има предвид като казва, че фаула е обратен. ;) Аз затова и вчера написах, че фаула е спорен за мен още в началото, без изобщо да знам днешния коментар на Сираков. :D
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 мар 2009 13:20

Няма значение в моемнта на ЕДНИОБОРСТВОТО,нашия играе за топката,а онзи го възсяда :lol: Е това,ако не е фаул,все едно да кажеш,че няма дузпа :lol: 100-ВИ са и двете положения ;) А Сираков винаги ще има симпатии към Левски в това няма как да е разубедиш,независимо длаи Батков ви е шеф(макар че при вас не е ясно кой кум,кой сват,кой на тъста брат :D ).

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 21 мар 2009 15:05

Стига сте ревали Канарченца,защото Ботев е най-слабия отбор с който сме играли на Тича в това първенство. 80минути с човек повече и не можете да минете центъра.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 23 мар 2009 17:03

Ако така ви свирят на всеки мач и Реал Мадрид не може да бие във Варна.Генов трябва да го извадят от съдийството.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Върни се в “Черно море”