НАД 500 Моряци в Бургас

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: НАД 500 Моряци в Бургас

Мнениеот gambara » 21 мар 2009 12:16

ееее пак опорочи темата
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 21 мар 2009 12:16

Ако бият, варненци ще запишат нов клубен рекорд от 7 поредни победи в "А" група. :lol: :lol: :lol:
В пореден домакински мач на "Лазур" пък запалянковците ще бъдат посрещнати с безплатни сандвичи, безалкохолна бира :lol: :lol: :lol: , а букмейкърът Еврофутбол осигурява примамлива награда от 10 хиляди лева за успял да оцели вратата по въздуха с удар от центъра. Това ще стане на почивката между двете полувремена.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 21 мар 2009 12:22

smash_the_reds написа:Ако бият, варненци ще запишат нов клубен рекорд от 7 поредни победи в "А" група. :lol: :lol: :lol:
В пореден домакински мач на "Лазур" пък запалянковците ще бъдат посрещнати с безплатни сандвичи, безалкохолна бира :lol: :lol: :lol: , а букмейкърът Еврофутбол осигурява примамлива награда от 10 хиляди лева за успял да оцели вратата по въздуха с удар от центъра. Това ще стане на почивката между двете полувремена.

Ещо не казахте по-рано че ще има награди и папане та да бях впегнал елените та и аз да кяра малко :cry: :cry:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 21 мар 2009 12:26

plamen etov написа:
smash_the_reds написа:Ако бият, варненци ще запишат нов клубен рекорд от 7 поредни победи в "А" група. :lol: :lol: :lol:

Ещо не казахте по-рано че ще има награди и папане та да бях впегнал елените та и аз да кяра малко :cry: :cry:

Дядо,дядо-ти пък къде в това снежно време.Стой си на топличко в къщи,сипи си ракийка,нарежи сланинката и ги гледай по ТВ-то :idea:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 21 мар 2009 12:30

smash_the_reds написа:
plamen etov написа:

Дядо,дядо-ти пък къде в това снежно време.Стой си на топличко в къщи,сипи си ракийка,нарежи сланинката и ги гледай по ТВ-то :idea:

Така и ще направа дядовото че нещо еленчетата стачкуват,нали сме в рецесия скоро не са папакали ;)
Последна промяна от plamen etov на 21 мар 2009 12:37, променено общо 1 път.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 мар 2009 12:31

0007 написа:
locco123 написа:Мн се радвам е на такива разговори, а не на прасета или говеда.. мн по-приятелско се действа по Варна и Бургас... Евала ви правя

Ей заради такива като тебе дето ни наричат прасета и говеда става така.Иначе нека по-добрият победи----->Черно море.След миналогодишното представяне в УЕФА искам тая година пак да се класират,но за Лига Европа :D :D :D Но и Черноморец практикуват хубав футбол все пак ;)

Струва ми се, че не беше цел да обиди някой, а даде пример, ако не ти стига, поогледай се в другите теми във форума! А иначе, нека по-добрият да победи!!!.....

locco123
Контакти:

Мнениеот locco123 » 21 мар 2009 12:38

kartago написа:
0007 написа:
locco123 написа:Мн се радвам е на такива разговори, а не на прасета или говеда.. мн по-приятелско се действа по Варна и Бургас... Евала ви правя

Ей заради такива като тебе дето ни наричат прасета и говеда става така.Иначе нека по-добрият победи----->Черно море.След миналогодишното представяне в УЕФА искам тая година пак да се класират,но за Лига Европа :D :D :D Но и Черноморец практикуват хубав футбол все пак ;)

Струва ми се, че не беше цел да обиди някой, а даде пример, ако не ти стига, поогледай се в другите теми във форума! А иначе, нека по-добрият да победи!!!.....

Добре че ти ме разбра иначе ... как може да има такива хора не мога да разбера дано стане хубав мач ;) Това с кебапчетата и кюфтетата истина ли е :Д :oops: :oops: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 мар 2009 13:06

Цаца даже не остана :lol: Както се пееше в една песен,той Смаша е скрит сокол,знам го аз него :lol: :twisted:

Върни се в “Черно море”