НАД 500 Моряци в Бургас
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- smash_the_reds
Re: НАД 500 Моряци в Бургас
Ако бият, варненци ще запишат нов клубен рекорд от 7 поредни победи в "А" група.
В пореден домакински мач на "Лазур" пък запалянковците ще бъдат посрещнати с безплатни сандвичи, безалкохолна бира
, а букмейкърът Еврофутбол осигурява примамлива награда от 10 хиляди лева за успял да оцели вратата по въздуха с удар от центъра. Това ще стане на почивката между двете полувремена.

В пореден домакински мач на "Лазур" пък запалянковците ще бъдат посрещнати с безплатни сандвичи, безалкохолна бира

- plamen etov
- Контакти:
smash_the_reds написа:Ако бият, варненци ще запишат нов клубен рекорд от 7 поредни победи в "А" група.![]()
![]()
![]()
В пореден домакински мач на "Лазур" пък запалянковците ще бъдат посрещнати с безплатни сандвичи, безалкохолна бира![]()
![]()
, а букмейкърът Еврофутбол осигурява примамлива награда от 10 хиляди лева за успял да оцели вратата по въздуха с удар от центъра. Това ще стане на почивката между двете полувремена.
Ещо не казахте по-рано че ще има награди и папане та да бях впегнал елените та и аз да кяра малко

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- smash_the_reds
plamen etov написа:smash_the_reds написа:Ако бият, варненци ще запишат нов клубен рекорд от 7 поредни победи в "А" група.![]()
![]()
![]()
В пореден домакински мач на "Лазур" пък запалянковците ще бъдат посрещнати с безплатни сандвичи, безалкохолна бира![]()
![]()
Ещо не казахте по-рано че ще има награди и папане та да бях впегнал елените та и аз да кяра малко![]()
Дядо,дядо-ти пък къде в това снежно време.Стой си на топличко в къщи,сипи си ракийка,нарежи сланинката и ги гледай по ТВ-то

- plamen etov
- Контакти:
smash_the_reds написа:plamen etov написа:smash_the_reds написа:Ако бият, варненци ще запишат нов клубен рекорд от 7 поредни победи в "А" група.![]()
![]()
![]()
![]()
Ещо не казахте по-рано че ще има награди и папане та да бях впегнал елените та и аз да кяра малко![]()
Дядо,дядо-ти пък къде в това снежно време.Стой си на топличко в къщи,сипи си ракийка,нарежи сланинката и ги гледай по ТВ-то
Така и ще направа дядовото че нещо еленчетата стачкуват,нали сме в рецесия скоро не са папакали

Последна промяна от plamen etov на 21 мар 2009 12:37, променено общо 1 път.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
0007 написа:locco123 написа:Мн се радвам е на такива разговори, а не на прасета или говеда.. мн по-приятелско се действа по Варна и Бургас... Евала ви правя
Ей заради такива като тебе дето ни наричат прасета и говеда става така.Иначе нека по-добрият победи----->Черно море.След миналогодишното представяне в УЕФА искам тая година пак да се класират,но за Лига Европа![]()
![]()
Но и Черноморец практикуват хубав футбол все пак
Струва ми се, че не беше цел да обиди някой, а даде пример, ако не ти стига, поогледай се в другите теми във форума! А иначе, нека по-добрият да победи!!!.....
kartago написа:0007 написа:locco123 написа:Мн се радвам е на такива разговори, а не на прасета или говеда.. мн по-приятелско се действа по Варна и Бургас... Евала ви правя
Ей заради такива като тебе дето ни наричат прасета и говеда става така.Иначе нека по-добрият победи----->Черно море.След миналогодишното представяне в УЕФА искам тая година пак да се класират,но за Лига Европа![]()
![]()
Но и Черноморец практикуват хубав футбол все пак
Струва ми се, че не беше цел да обиди някой, а даде пример, ако не ти стига, поогледай се в другите теми във форума! А иначе, нека по-добрият да победи!!!.....
Добре че ти ме разбра иначе ... как може да има такива хора не мога да разбера дано стане хубав мач

Цаца даже не остана
Както се пееше в една песен,той Смаша е скрит сокол,знам го аз него