Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев

Мнениеот sedem_!_dva » 20 мар 2009 00:02

MORSKI написа:В случая имаше дуспа 100%,но ПРЕЦЕНКАТА НА СЪДИЯТА Е БИЛА ДА НЕ Я СВИРИ!!!!!Затова пък свири червения картон.Прав си седм на два,но аз за друго ти говорех не разбираш ли,че не смао в нашия случай не свири,но и в много други,да не кажа,че е масово явление.Това ти го обяснявам 4 час вече......

Ама това е дузпа и червен картон, а две мения тук няма... Вие наистина ли не разбирате или се правите на интересни... Пише го и в правилника, който ви копирах, че при фаулиране на откъснал се играч с/у вратаря се свири червен картон, а тук дори и вратаря извършва нарушение и нападателя остава сам с/у празната врата, като по този начин вратаря предотвратява 100% гол, но вие май не разбирате. Продължавате да си държите на смешната теза, че фаула е в пеналта и затова не се дава червен картон и къде е логиката извън наказателното поле да се вдига, а вътре да се показва жълт картон. Изморих се вече след толкова тежък спор за една кристално ясна ситуация... :(
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 мар 2009 00:38

sedem_!_dva написа:
MORSKI написа:В случая имаше дуспа 100%,но ПРЕЦЕНКАТА НА СЪДИЯТА Е БИЛА ДА НЕ Я СВИРИ!!!!!Затова пък свири червения картон.Прав си седм на два,но аз за друго ти говорех не разбираш ли,че не смао в нашия случай не свири,но и в много други,да не кажа,че е масово явление.Това ти го обяснявам 4 час вече......

Ама това е дузпа и червен картон, а две мения тук няма... Вие наистина ли не разбирате или се правите на интересни... Пише го и в правилника, който ви копирах, че при фаулиране на откъснал се играч с/у вратаря се свири червен картон, а тук дори и вратаря извършва нарушение и нападателя остава сам с/у празната врата, като по този начин вратаря предотвратява 100% гол, но вие май не разбирате. Продължавате да си държите на смешната теза, че фаула е в пеналта и затова не се дава червен картон и къде е логиката извън наказателното поле да се вдига, а вътре да се показва жълт картон. Изморих се вече след толкова тежък спор за една кристално ясна ситуация... :(

Ти май не арзбираш,аз знам,че е така,но ти явно не схващаш,СЪДИЯТА ТАКА Е ПРЕЦЕНИЛ,ТАКА Е СВИРИЛ.......Аз какво съм виновен?????? Пак ти казвам има много случаи в които съдията подпира малко или много единия отобр,волно или нвеволно,но това не значи Томето и комапния да скачат като ужилени не и те,не и вие феновете на Левски,де на изброявам ХИЛЯДИТЕ случаи в които са ви пдопирали,сега разбираш ли ме????? Да имаше дуспа и да имаше червен карот е и???Ботев нищо не направоиха,не поакзаха,че залужават да спечелят мача,дори х не залужаваха,докато нашите се раздадоха.Айде лека вечер,ч еми писна...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 20 мар 2009 09:20

MORSKI написа:
sedem_!_dva написа:Ама това е дузпа и червен картон, а две мения тук няма... Вие наистина ли не разбирате или се правите на интересни... Пише го и в правилника, който ви копирах, че при фаулиране на откъснал се играч с/у вратаря се свири червен картон, а тук дори и вратаря извършва нарушение и нападателя остава сам с/у празната врата, като по този начин вратаря предотвратява 100% гол, но вие май не разбирате. Продължавате да си държите на смешната теза, че фаула е в пеналта и затова не се дава червен картон и къде е логиката извън наказателното поле да се вдига, а вътре да се показва жълт картон. Изморих се вече след толкова тежък спор за една кристално ясна ситуация... :(

Ти май не арзбираш,аз знам,че е така,но ти явно не схващаш,СЪДИЯТА ТАКА Е ПРЕЦЕНИЛ,ТАКА Е СВИРИЛ.......Аз какво съм виновен?????? Пак ти казвам има много случаи в които съдията подпира малко или много единия отобр,волно или нвеволно,но това не значи Томето и комапния да скачат като ужилени не и те,не и вие феновете на Левски,де на изброявам ХИЛЯДИТЕ случаи в които са ви пдопирали,сега разбираш ли ме????? Да имаше дуспа и да имаше червен карот е и???Ботев нищо не направоиха,не поакзаха,че залужават да спечелят мача,дори х не залужаваха,докато нашите се раздадоха.Айде лека вечер,ч еми писна...

Е сега те разбрах Морски. ;) Ако това си се опитвал да ми го кажеш през цялото време... :oops: Съгласен съм с този твой коментар. 8-)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 мар 2009 10:35

Браво на седем на два!!!Най накрая,след дълги и неуморни обяснения от страна на морски,разбра за какво му говорят!/Надявам се!/. :D
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 20 мар 2009 11:23

Veso1913 написа:Браво на седем на два!!!Най накрая,след дълги и неуморни обяснения от страна на морски,разбра за какво му говорят!/Надявам се!/. :D

Е то Морския разбра, че трябва да се даде дузпа и червен картон в тази ситуация, а не дузпа и жълт картон... Аз нямам претенции, че съдията е ощетил Ботев... ;) Така е видял, че е извън пеналта и е свирил фаул, а не дузпа... И съдиите грешат... дано и грешката му да не е умишлена... ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 20 мар 2009 12:43

Струва ми се, че има значение и колко груб е фала. Пример- предния мач с Ботев, когато Арсов блъсна Гонзо далеч от наказателното- не получи директен червен картон, а само жълт, нали така? (друг е въпросът, че му беше втори)

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 20 мар 2009 16:31

Седем на два тука ли си Леффскарско дупе?? Искам само да те питам ...: Ти си толкова ГЛУПАВ ,роден си глупак или ходиш на специално училище или може би си завършил такова а?? Кажи ми че да се успокоя малко))))) Е бива мазохизам ама ти прескочи всякакви границии ))) Кофти че днеска не ни наказаха с служебна загуба и едно домакинство... Мале как ли щеше да се почустваш от зад от към гърбааа))) Да слезе шефа от небето и да си прибере всички версии като теб..))))ШМАТКА :D :D :D

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 20 мар 2009 16:46

charlitobg написа:Седем на два тука ли си Леффскарско дупе?? Искам само да те питам ...: Ти си толкова ГЛУПАВ ,роден си глупак или ходиш на специално училище или може би си завършил такова а?? Кажи ми че да се успокоя малко))))) Е бива мазохизам ама ти прескочи всякакви границии ))) Кофти че днеска не ни наказаха с служебна загуба и едно домакинство... Мале как ли щеше да се почустваш от зад от към гърбааа))) Да слезе шефа от небето и да си прибере всички версии като теб..))))ШМАТКА :D :D :D

Кво значи Леффскарско бе мамут... :D Не ме интересува дали мача ще бъде във Варна или в някой друг град. Мача с дивите селяндури от Перник трябваше да се играе в Кюстендил, преместиха го на усрания им стадион, ама и това не им помогна, чакаха 7 години и се заканваха кво ще става... Е какво стана, отидохме и ги бихме... А другото са празни приказки... Ако искаш и с теб може да си ги пишем до мача, но по-добре коментарите да ги оставим за след това... :lol:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Черно море”