Защо не викат Сашко Александров вместо Томашич?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Защо не викат Сашко Александров вместо Томашич?
Всяко зло за добро!!! казали старите хора 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Да сте дочакали досега някой треньор да носи отговорност, последствия, да сърба попара? Няма такова нещо, някои даже си взеха неустойки съвсем безсрамно. Няма обесен национален треньор до сега. Стоилов няма и да е първия. Пак ще си връткат мениджърите далаверите, а вие питайте защо този и онзи футболист не са в националния. Отговора си го намерете сами!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Великият треньор Мъриню няма да повика нито един футболист извън 'Грандовете',защото не играят 'правилен' футбол,нямат МЕНИДЖЪРИ.Затова за най-голямо съжаление пак няма да стигнем до никъде,но пък отбора се подмладява-Кишишев,Илиян Стоянов,Томашич,Телкииски и т.н.Очаквам повиквателни за новоизгряващите звезди-Сираков,Стоичков,Боримиров,Балъков и въпреки лошите атмосферни условия,ще правим отбор за 2020 г.,имам данни,че се очаква слънчево време.
Според мен и Георги Илиев има място в национала.... някой да им организира играта в средата на терена, и без това Чавдар Янков не знам откога не е играл.
Йордан Юруков, Миро Манолов и Сашко Александров също са подходящи. Не казвам Мъри да ги взема всичките, ама според нуждата можеше да викне един-двама. Пък това, че няма и един викнат показва само едно нещо, което всеки ще се сети какво е.
Йордан Юруков, Миро Манолов и Сашко Александров също са подходящи. Не казвам Мъри да ги взема всичките, ама според нуждата можеше да викне един-двама. Пък това, че няма и един викнат показва само едно нещо, което всеки ще се сети какво е.

Нека да обобщим.На отборите извън тройката/разбирай светата троица,а не класирането/,мениджърите и ръководствата им,не играят по правилата на правилната игра.Защото тази игра определено не е играта футбол.Поради тази и ред други причини нямащи нищо общо с футбола,формата на играчите,моментното им състояние,това дали са играли или не футбол в последните месеци и години за някои от тях в националния отбор на България присъстват имена,които никой уважаващ себе си и публиката-в случая народа си национален селекционер не би включил в състава си.А футболисти с много добри такива/качества/не намират място в състава.Няма да изброявам защото съм ги споменавал нееднократно,а и хората четящи форума са достатъчно интелигентни за да имат собствено мнение по въпроса.Накратко-да му нямане правилния футбол на Синоптика! 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!