Обърка ли Кольо Спасов смените или не?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Varna1913
Контакти:

Re: Обърка ли Кольо Спасов смените или не?

Мнениеот Varna1913 » 19 мар 2009 11:47

Quentin написа:
boys85 написа:
Quentin написа:иначе, слава Богу, че изкара Какалов, за да влезе Пиргов, че ако тоя некадърник беше останал да играе още можеше и да загубим, защо го купихме само да му плащаме пари и да не получаваме нищо... още в Ботев му личеше, че за нищо не става, тук в мача срещу Пирин се спъваше в топката, а срещу Вихрен, 2 минути след като влезе получи жълт картон, днес за 10-те минути, в които игра опропасти 3 атаки поне ...

Не съм съгласен с теб.Вярно в предишните мачове беше много слаб,но в тоя си личеше,че има желание да се докаже срещу Ботев и много надъхано играеше.Жалко,че трябваше да бъде сменен в 10 минута,но такива бяха обстоятелствата.

жалко, че като го гледам как играе и си мисля, че топката е квадратна

За това пък в Ботев често го слагаше на Левски и ЦСКА, така че по 1 гол и на двата шопски отбора няма да лошо.Още не се е сработил с новите си съотборници мисля, че е смешно да го критикуваш след 10 изиграни минути

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 мар 2009 18:42

Кольо е ударил 4-5 мастики под индиго, така че нищо чудно... :lol: Същата пияница е като Джеймс .... :D :D
NON MOLLARE MAI

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 19 мар 2009 23:45

Varna1913 написа:За това пък в Ботев често го слагаше на Левски и ЦСКА, така че по 1 гол и на двата шопски отбора няма да лошо.Още не се е сработил с новите си съотборници мисля, че е смешно да го критикуваш след 10 изиграни минути

смешно е да го защитаваш, при положение, че в Ботев беше същия.. сега статискика не знам, вкара няколко гола, обаче през остнаалото време си изкарваше картон след картон ... едно е да ставаш за Ботев, които всяка година се борят за оцеляване, друго е да ставаш за Черно море, където се борим, вече, всяка година за Европа ...

Върни се в “Черно море”