Дуспата си беше 100%,но не значи 100% гол!!!!Той направи по-добротъо за вас,изгони ни вратаря

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
MORSKI написа:Запознай се с правилника:За фаул в наказателноот поле от вратаря картона е ЖЪЛТ!!!!!!
Дуспата си беше 100%,но не значи 100% гол!!!!Той направи по-добротъо за вас,изгони ни вратаряИ напусна нападател!!!Вие сте си виновни,че за цял мач имахте 3,4 положения и толкоз.....
sedem_!_dva написа:MORSKI написа:Запознай се с правилника:За фаул в наказателноот поле от вратаря картона е ЖЪЛТ!!!!!!
Дуспата си беше 100%,но не значи 100% гол!!!!Той направи по-добротъо за вас,изгони ни вратаряИ напусна нападател!!!Вие сте си виновни,че за цял мач имахте 3,4 положения и толкоз.....
Ако вратаря е последен, то тогава картона е червен. Не съм гледал мача и затова не мога да дам коментар на ситуацията...
ПП Сега видях клипче от ситуацията и мога да кажа, че който говори за жълт картон и че няма дузпа просто по-добре повече да не пише за футбол. Морски не знам ти как го пишеш това, футбол не си ли гледал, не знаеш ли правилата на тази игра....![]()
![]()
MORSKI написа:sedem_!_dva написа:Седем на Два,бе мен ти не си ли чувал,че вратаря има преидмство в наказателното??За какъв последен ми гоовриш??Той да не е централен защитник????
Недей така бе мен,излагаш сеЧист жълт картон и дуспа
![]()
Но има и случаи когаот съдиите дават и червени картони з атакива ситуации да,но това си е преценка на съдията,то има разлика от съдия до съдия,нали се сещаш![]()
Но в случая не си прав,вратаря може и последен да е ,но за такова спъване се дава жълт картон.
Тчно защото не гледам за 1 път мач знам какво се дава в такава ситуация,неподготвен се изказа в случая
sedem_!_dva написа:MORSKI написа:sedem_!_dva написа:Седем на Два,бе мен ти не си ли чувал,че вратаря има преидмство в наказателното??За какъв последен ми гоовриш??Той да не е централен защитник????
Недей така бе мен,излагаш сеЧист жълт картон и дуспа
![]()
Но има и случаи когаот съдиите дават и червени картони з атакива ситуации да,но това си е преценка на съдията,то има разлика от съдия до съдия,нали се сещаш![]()
Но в случая не си прав,вратаря може и последен да е ,но за такова спъване се дава жълт картон.
Тчно защото не гледам за 1 път мач знам какво се дава в такава ситуация,неподготвен се изказа в случая
Това, което го пишеш знаеш ли, че е голяма глупост Морски. Знаеш ли за какво предимство се говори за вратарите и то във вратарското поле, когато го атакува нападател и затова се казва, че вратарите имат предимство. В този случай вашия вратар излиза и фаулира откъснал се сам с/у него играч, ако не се даде и на това червен картон, то вратаря никога няма да получи такъв, освен ако не набие противников играч. Лелеееее направо съм потресен от тази глупост, която написа....![]()
![]()
Ебати тука само някакви напълно некомпетентни и фенски заслепени коментират....
MORSKI написа:sedem_!_dva написа:
Това, което го пишеш знаеш ли, че е голяма глупост Морски. Знаеш ли за какво предимство се говори за вратарите и то във вратарското поле, когато го атакува нападател и затова се казва, че вратарите имат предимство. В този случай вашия вратар излиза и фаулира откъснал се сам с/у него играч, ако не се даде и на това червен картон, то вратаря никога няма да получи такъв, освен ако не набие противников играч. Лелеееее направо съм потресен от тази глупост, която написа....![]()
![]()
Айде д ами кажеш тогава каот си толквоа зпаознат,защо тогава в доста мачове за подобни действия на вратаря не се дава червен а жълт картон и дусПА!
Или ит си по-глям разбирач от съдиите??Зашото аз с очите си съм виждал не в един или 2 мача такова решение!!!!!
А съият този вратар може без проблем да бъде изгонен за ФАУЛ ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНООТ ПОЛЕ!!!И такива мачове съм виждал не е един.
Айде моял ти се не си запознат поне не спори....
Никакви фенски пристрастия не може да има в случая,казвам ти,че с очите си видях дуспата и пирнзавам,че я имаше.
Така какот с очите си съм виждал подобни решения на не един съдия9не ти говоря само за бг първенството)
sedem_!_dva написа:MORSKI написа:sedem_!_dva написа:
![]()
Айде д ами кажеш тогава каот си толквоа зпаознат,защо тогава в доста мачове за подобни действия на вратаря не се дава червен а жълт картон и дусПА!
Или ит си по-глям разбирач от съдиите??Зашото аз с очите си съм виждал не в един или 2 мача такова решение!!!!!
А съият този вратар може без проблем да бъде изгонен за ФАУЛ ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНООТ ПОЛЕ!!!И такива мачове съм виждал не е един.
Айде моял ти се не си запознат поне не спори....
Никакви фенски пристрастия не може да има в случая,казвам ти,че с очите си видях дуспата и пирнзавам,че я имаше.
Така какот с очите си съм виждал подобни решения на не един съдия9не ти говоря само за бг първенството)
Ако има защитници около него и вратаря фаулира нападателя тогава е жълт картон... Абе кво ти обяснявам сега правилника... Гледай там мачовете и толкова... И нали знаеш, че вратаря играе ролята на последен защитник, защото ако има двама човека в защита и нападателя е зад тях и вратаря не е на голлинията, то тогава няма засада. Ебати.... много зле е този форум...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта