Необходимо място в класирането за повикване в национала

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Необходимо място в класирането за повикване в национала

Мнениеот Veso1913 » 17 мар 2009 15:34

Не зная каква му е целта на Мъри,но просто не ми харесва факта с пренебрегването на футболисти играещи във Варненски отбори.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 17 мар 2009 16:21

И на мен, но това не е от вчера. И преди е имало добре преставящи се провинциални отбори, но футболистите, които играят в тях, сякаш не са достойни за националния. Според мен една от възможните причини е, че треньорите си гледат само Левски и ЦСКА и за това викат едни и същи, защото просто не знаят как се представят играчите от другите отбори.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 17 мар 2009 16:50

Просто Мъри е треньр на Литекс и познава идеално играчите и играчите познават него. Това е напълно нормално да повика толкова играчи от там.
Изображение

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 17 мар 2009 18:28

Аз мисля да изкажа малко по-различно мнение. Радвам се, че в момента нямаме национали, защото не искам момчетата да играят в това подобие на национален отбор! Дори и да извика някой, Сашко, Жоро или Данчо е пределно ясно, че в игра няма да влязат, а ако не дай си боже някой играе и както обикновено ни напълнят кошницата, съм сигурен че вината ще се стовари върху тях. Ще се почне, ама защо ги извикаха тея като не влизат в игра, защо не извикаха играчи които могат да помогнат и т.н. По-добре е да не ги викат докато треньор е българин, а ако някога доживеем класен треньор тогава, надявам се, в отбора ще влизат играчите които са в най-добра форма, без значение къде играят и да се стигне до там да няма нито един играч от "грандовете". С какво Ивелин Попов е по-добър от Камбуров в момента, с какво един хърватин е по-подходящ да защитава трикольора от всеки един български защитник, с какво са по-добри резервите в малки европейски отборчета пред титулярите на челниците в първенството ни, при това показващи постоянна игра и форма? Мога да продължа с въпросите, но има ли смисъл? Едно нещо ми е много странно, защо в момента национала копира системата на Милан и Интер - колкото по-дърти, толкова по-добре? Повечето повикани играчи са директно за дом "Гергана", може и бастунчета да им дадат за да се придвижват по-лесно по терена! Така ли ще играем с/у Ирландия, кой ще спре Роби Кийн, а Мак Гийди, а Дъф? Да не стане като равенствто с Белгия, ама Колина вече не свири, Батето го няма да нарежда нещата с ФИФА и УЕФА и на Коловати ще му свирят и дузпата и червения картон!!! Айде стига съм писал, че се изнервих.

Върни се в “Черно море”