Вихрен-Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Re: Вихрен-Черно Море

Мнениеот GreenMile » 15 мар 2009 15:56

smash_the_reds написа:Утре виждам хикса!

Приятел,на терена е ЧЕРНО МОРЕ,не Левски :!: .Тоест - никакви хиксове не са вървежни :D
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 мар 2009 15:57

Иска му се на смашчо,ама не стана.Иначе страхотен хикс :D .Дано продължаваме така и с другите чакащи ни отбори.Само Черно море!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 15 мар 2009 22:19

Само не разбрах, къде точно на стадиона се намираха Спартак та пяхте срещу тях? :shock:
Защо пеехте срещу сините и се наричате зелените, като днес играхте със синьо-бели екипи? :shock:
Ама как хубаво копирате всякакви песни, не е истина. :D

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 мар 2009 23:50

Първо не си мисли,че български отбор има свои песни :lol: Не ме карай да се смея,всичко е добре копирано от Гърция,Турция,Сърбия,Испания,да не изброявам още.....
Второ Левски и Цска като играят срещу нас примерно или срещу Вихрен,мислиш ли,че не пеят против другия,макар и да не е на стадиона :lol: :? Това са песни бе мен.......С Ботев и Локото е същото ;)
Синьо-белите екипи с ани резервни,няма как д аиграем с зелено при все,че и Вихрен са зелени.
Сега остана ли доволна твоята особа???

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 16 мар 2009 00:01

:)
Имах предвид една чисто наша песен и една буферска. Както и да е. Тези специално не са копирани.
Съмнявам се, че скоро си бил на наш мач. Колкото до ЦСКА и Локо, репертоара им определено е такъв. За Левски не съм сигурен. За нас съм убеден, че пеенето е единствено срещу конкретния противник и подкрепа за нашия отбор. Последните години и срещу селяка. За резервните екипи се съгласих. :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 мар 2009 13:24

Бе да, правят изключение 2,3 песни,но като цяло ние българските отбори,копираме песните на другите европейски,а не обратното :lol: Между другото не сме само ние така, мелодиите на отборите се припокриват:Например на испанския национален отбор една песен я пеят и Реал и Севиля и Атлетико......А пък една от песните на агитката на Реал я пеят Цска,вие май(не съм много убеден) и отскоро копираха Спартак и Дунав ;)
И да на мач на Левски постоянно можеш да чуеш от тях бий чорбата по главата и разни от сорта,при положение,че "чорбата" в момента не играе на стадиона :lol: Нормално е ;)

Върни се в “Черно море”