Абе, винаги може да се появи някой прав макарон отнякъде и да ти направи криви сметките

Благодаря на всички за положителните коментари и подкрепата. Честно казано, очаквах и доста псувни и закани да чуя по мой адрес... то не е изключено и да е имало де, ама нали вече има модератори
И все пак целта беше главно феновете да се замислят... и ако е възможно да се опитат да променят поведението си. Това би било добре за всички, или поне така си мисля

Най-вече се надявам това да направят нашите фенове.... щото още нищо не сме спечелили, а вече заприличахме на част от феновете на ЦСКА и Левски дето се мислят за мноо велики и че са всяка година шампиони и никой друг не може да е преди тях. Нека просто да сме си стъпили здраво на земята и да не се изхвърляме много... разбира се, да се радваме на успехите като ги постигнем, но и да уважаваме противниците ни! В момента мисля сме един доста симпатичен отбор и голяма част от феновете на други отбори ни симпатизират... в някаква тема бях чел как цяла България мрази Левски и ЦСКА, обаче съвсем скоро и нас ще намразят с това поведение. И като казвам това, не искам да обидя феновете на ЦСКА и Левски, защото и сред тях има свестни момчета... но е факт, че има и от другия вид и то доста. Все пак не искам да влизам в ролята на някакъв голям учител, форумен гуру и т.н. глупости и да казвам на другите какво да правят... всеки сам преценява за себе си какво и как да се държи и какво да прави. Така че топката е във вас!