САШО АЛЕКСАНДРОВ: АКО ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗЛАГАМ, ЩЕ ОКАЧА ОБУВКИТЕ
Чуй АУДИО: Александър Александров-Алекс
Сашо Александров: Ако започна да се излагам, ще окача обувките Принтирай Сашо Александров: Ако започна да се излагам, ще окача обувките Изпрати
Халфът на Черно Море Александър Александров-Алекс отпразнува на 19 януари 34-ия си рожден ден. Въпреки че приема определението „ветеран”, Александров все още не мисли да слага край на кариерата си. Пловдивчанинът е моторът на варненци и около него се гради цялата игра на моряците. Алекс се съгласи да коментира пред Гонг мислите и желанията си на рождения ден.
Пожеланията
„Пожелавам си здраве на мен и семейството, дано нямам контузии. Годините вече са си доста и приемам определението „ветеран”. Докато имам сили и докато се чувствам свеж, ще играя. Когато започна да се излагам, ще закача обувките на пирона”.
За футбола в България
„Много негативно се гледа върху нивото на футбола. Не е толкова ниско ниво. Има добри футболисти. Ако трибуните се напълнят, базите и терените се подобрят, футболът ще се възроди. Не е нормално звездите на българското първенство да сме аз, Гонзо, Манчев и Здравко Лазаров, но това е българската действителност.”
За промяната
„Едно от най-важните неща са базите, след това следва и манталитетът. Ние като започвахме, имахме къде да тренираме. На хубави терени. Трябва да придобием самочувствие, защото в момента българските футболисти нямат това самочувствие. Стадионите също не са в някакво прекрасно състояние. Не можеш да станеш добър футболист, ако играеш само в България”.
За Бербатов
„Не съм човекът, който трябва да коментирам Бербатов. Той несъмнено е най-добрият български футболист. На него обаче му тежи, че не върви националният отбор. Не смятам, че не се раздава за националния отбор. Ако продължава да вкарва за Манчестър, може да стане истинска звезда”.
Националният отбор
„Смятам, че треньорът на националния отбор трябва да е българин, защото чужденец ще иска много пари. На този етап и не виждам смисъл за такова решение, защото и шансовете ни за класиране не са големи. Трябва да има само български футболисти в националния отбор. Имаме добри млади треньори, но може би българските футболисти не са толкова качествени, за да стигнем европейските отбори. Няма да имам проблеми един треньор да води национален и клубен отбор. Аз съм се отказал от националния отбор. Моето време отдавна мина”.
Конгресът
„Следя ситуацията около конгреса. Според мен Боби Михайлов ще си остане на поста. Едва ли Дражев може да промени нещо. Дори не знам как се е кандидатирал. Мисля, че отборите в А група трябва да останат същия брой”.
Корупцията, букмейкърите, съдиите
„Говори се за това, но до сега няма нищо доказано. Съдиите не се справят много добре, но и те са хора и те грешат. Важното е грешките да не са нарочни.
Черно море и шампионската титла
„Всичко е възможно във футбола. Ще се постараем. Имаме отбор, който да стане първи в България”.
Какво липсва на Сашо
„Нищо не ми липсва. Всичко си имам. Искам само здраве. Във Варна се чувствам добре, но най-добре се чувствам в родния футбол”.
Оптимист или песимист?
„Трябва да сме оптимисти не само за футбола, но и за държавата. Трябва да бъдем оптимисти и за самата държава. Колкото се подобрява тя, ще се подобрява и спортът”.
Краят на кариерата
„Не съм се замислял какво ще правя, след като приключа с футболната. Не съм мислил и къде искам да завърша своята кариера. Не съм забравил от къде съм тръгнал. Марица винаги ще бъде на първо място. Там се изградих като човек. От там тръгнах за големия футбол. Не всеки футболист може да отиде да играе в силен европейски отбор”.
АЛЕКС: АКО ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗЛАГАМ, ЩЕ ОКАЧА ОБУВКИТЕ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
АЛЕКС: АКО ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗЛАГАМ, ЩЕ ОКАЧА ОБУВКИТЕ
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Re: АЛЕКС: АКО ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗЛАГАМ, ЩЕ ОКАЧА ОБУВКИТЕ
Мисля, че има да играе още много време...в нашата А група и на 40 години няма да се излага, а ще излага другите футболисти по-скоро и кариерата си трябва да приключи в родния Марица след като така е решил, но преди това има още много работа с Черно море и купи за печелене, после и бенефис на стадион Варна заслужава след като се откаже от футбола и тогава като иска малко в Марица да поцъка за последно. Мисля, че един ден може да е треньор на Черно Море.Успех Сашо 

БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

- LordVOODOO
Опита си опит! Рано ти е да се отказваш Саше... имаш още 3-4 години да играеш на високо ниво. 

АЛЕКС,в близките 4 години забрави за отказване!Ти си най-добрия в А група и модел за подръжание на всички млади футболисти на ЧЕРНО МОРЕ,техен лидер и капитан!Идол и на публиката!ПРОСТО НЯМА ДА ТЕ ОСТАВИМ ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОТ ФУТБОЛА СКОРО,НИТО ДА СИ ИДЕШ ОТ ВАРНА
.А даже и след години,като се откажеш оставаш тука,тренер,директор....пак да си тук,да имат младите момчета модел за подръжание 
ПС:Нормално е САШО да е най-добрия,защо си мисли,че не е нормално?КРИВИЯ ВИНАГИ Е БИЛ НАЙ-ДОБРИЯ,ПРЕДИ,СЕГА И ДОГОДИНА,КРИВИЯ Е И СИ ОСТАВА НОМЕР 1
.С такиква качества,с такъв манталитет и любов към играта....няма друг такъв.ЗАВИНАГИ НОМЕР 1 

ПС:Нормално е САШО да е най-добрия,защо си мисли,че не е нормално?КРИВИЯ ВИНАГИ Е БИЛ НАЙ-ДОБРИЯ,ПРЕДИ,СЕГА И ДОГОДИНА,КРИВИЯ Е И СИ ОСТАВА НОМЕР 1

- ticha.ultras
- Контакти:
Greenway, съгласен съм и аз че сашо е най-добрия, но и аз не го смятам за нормално, просто трябва дори в родното първенство да има градация - по-добре стадиони, по-добра инфраструктора и логично по-добри играчи. Сашо вече колко години е в футбола изобщо и от няколко год е и в Бг, но е най-добрия, и Матеус го каза и германците го забелязаха, но се пак трябва да има млади играчи който да показват качества в момента а на годините на Алекс да са по-добри... 

Напротив,нормално е КРИВИЯ на 34 да слага в джобчето си всички млади играчи накуп.Ще ти кажа и защо.КРИВИЯ като е бил на 18-19-20 е тренирал като луд,градял е характер и се е борил да излезе на светло.Помня го аз като отиде в Левски за какво идеше реч,САШО беше и е СВРЪХАМБИЦИОЗЕН,непукист с железен характер,като прибавиш и уникалните му качества става наистина феномен.Какво могат да изправят срещу КРИВИЯ днешните таланти?Ами те първо са в повечето случаи лигавета,мишкари и целта им е само да вземат повечко пари,да се напият в дискотеката,да слушат чалги и да гонят чалгарките,да си направят нова педерастка прическа.....а някъде назад остават тренировките.

- LordVOODOO
Greenway не схвана това, което искаха да ти кажат. Да Алекс е по-добър от всеки младок, който можеш да се сетиш у нас, идеята бе юношите ни да трупат опит покрай него и един ден, когато те (юношите) станат на 34 години, да са по-добри, отколкото е Алекс сега, иманно благодарение на наученото от него.
Вече зацепи ли какво искаше да ти каже ticha.ultras?