prekaleno slabi protivnici v kontrolite

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Greenway

Re: prekaleno slabi protivnici v kontrolite

Мнениеот Greenway » 08 яну 2009 19:28

Айтоски мишкар,в Бургас,град от който НЕ СТЕ ще ви бием,както ви бихме резонно и миналата година.Разбери го,проумей го - в Бургас няма отбор от А група.Има едно СЕЛСКО отборче Вихър Айтос,дето опитва да краде име,да пренаписва история върху гроба на истинския Черномроец.Там колкото и да те боли караибрахимовец такъв има един отбор и това е Нефтохимик.Другия изчезна,ограбен и затрит за да се пръкне някакво селско ИЗРОДЧЕ,дело на Ицко Порточаноф и кмета Йоан Костадинов.Вие с вашето селско отборче с 2 г. история на нас можете само да ни пръднете на х*я,разбираш ли?Даже не сте ни дразнител някакъв.Тотално ме демотивирате - къв дразнител може да е селския Вихър Айтос за ЧЕРНО МОРЕ?Еми никакъв.
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 09 яну 2009 17:45

Доста кривнахте от темата. И аз споделям мнението, че контролите ни са все срещу слаби отбори. На турнира в Албена само един отбор е на от нашата класа - този на ЦСКА. Другите са много слаби. Плебеите ли са силен отбор или Локо Пд, а може би Нафтата или пък заралии... хеле отборчето от Пакистан не искам да го коментирам даже?! Наистина контролите ни ще са със слаби противници, дано това не ни изиграе лоша шега. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 09 яну 2009 22:57

Самочувствие.Точно това ще трупаме на Албена.И да не подценяваме тъй с лека ръка,щото именно от Локо Пд ни е едната загуба,1:0 на Лаута ни треснаха щото ги мислим за много слаби,а те хич не са.Друг съперни-Чернокожец Айтос също ни победи за А група ито на Тича.Плебса се молят на всички Богове да не се паднат с нас,те сигурно няма да излязат на терена ако нямат достатъчни количества тоалетна хартия и вазелинец за всичките неща които ще им причим отново и отново.Колкото до ЦСКА - това в Албена е отлична възможнсот да ги опознаем,но задължително им скачаме на 120%,нищо,че е контрола!Да всеем респект в мишите сърчица на негрите им,че да играят с половин отбор.В Албена ще сме си пред наша публика,ще вкарваме и психо-атаки срещу чорбетата...изобщо перфектен план отвсякъде.
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 10 яну 2009 22:24

Ддз... не ми се струва правилно да се помпа самочувствие с мачове срещу слабаци! Каква файда, че ще бием "Дива Свиня" - Цонево с 13:0 или пък Спартакус с 5:0 - чудо голямо. Лично според мен е по-добре да се постигне баланс м/у доста сериозни съперници, дето да ни смачкат, но да научим нещо от тях. Да играем 2 контроли с отбори от ранга на Фиорентина, Рейнджърс, Депортиво, Вердер, АЗ Алкмаар и тн... Ок ще паднем, но калко можем да научим от един такъв мач? Ами ако не паднем? Да не би някой от изброените от мен отбори да е по-силен от Щутгарт, така че с право мога да попитам "Ами ако не паднем?" - дали тогава вече няма да имаме повод за доста високо (заслужено!!!) самочувствие и дали няма да го придобием?!?!!
Отделно е това, че да играем контроли със Спартакус и Чернолапач Бургас е доста грешно! Защо? Защото ще има много напрежение, ще станат мелета, ще има много груби влизания, просто тия двата отбора много ни мразят и ще направят всичко възможно да ни контузят някой важен играч! Я само за момент да си представим, че плабеите ни контузят Кривия, а бургазлии контузят Манолов... какво правим? Прощаваме се със шампионските си амбиции - ето това правим!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2009 18:08

LordVOODOO написа:Ддз... не ми се струва правилно да се помпа самочувствие с мачове срещу слабаци! Каква файда, че ще бием "Дива Свиня" - Цонево с 13:0 или пък Спартакус с 5:0 - чудо голямо. Лично според мен е по-добре да се постигне баланс м/у доста сериозни съперници, дето да ни смачкат, но да научим нещо от тях. Да играем 2 контроли с отбори от ранга на Фиорентина, Рейнджърс, Депортиво, Вердер, АЗ Алкмаар и тн... Ок ще паднем, но калко можем да научим от един такъв мач? Ами ако не паднем? Да не би някой от изброените от мен отбори да е по-силен от Щутгарт, така че с право мога да попитам "Ами ако не паднем?" - дали тогава вече няма да имаме повод за доста високо (заслужено!!!) самочувствие и дали няма да го придобием?!?!!
Отделно е това, че да играем контроли със Спартакус и Чернолапач Бургас е доста грешно! Защо? Защото ще има много напрежение, ще станат мелета, ще има много груби влизания, просто тия двата отбора много ни мразят и ще направят всичко възможно да ни контузят някой важен играч! Я само за момент да си представим, че плабеите ни контузят Кривия, а бургазлии контузят Манолов... какво правим? Прощаваме се със шампионските си амбиции - ето това правим!

Никога няма да се съгласят горепосочените да играят с нас :D А и струва доста пари бе общо взето мисията невъзможна.
Иначе от всяка конторла има полза :!: Дори срешу скрита сила Мъдрево да е,именно в такива маочве Колето ще погледне лъм Тошко Колев,той само в такива мачове го пуска.....
Да му покаже,че не е за изпускане ;)

Върни се в “Черно море”