Новите попълнения в Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

aaaaz-ve
Контакти:

Новите попълнения в Черно Море

Мнениеот aaaaz-ve » 08 яну 2009 18:56

След Какалов и младежкия национал на Латвия - Пихочис, сега чета в този форум и за:

убиват Пирин

Мнениеот obi4am_pirin на 08 Яну 2009 12:37
Ако има желаещи да купуват футболисти моля да заповядат...продава се всичко което мърда...след Херман и Веско,продадени вече са Коемджиев,Паланков и Хазуров...на дневен ред за продажба са Мартинес,Бодуров и Стефан Костадинов...тримата потеглят към отбора на Черно море...НО това не е всичко...отбора на Славия се подсилва с Макенджиев,Дани Младенов и Пеев...
Господа продавачи-президенти Честита нова 2009 година с пожелание да не дочекате февруари месец!''

до колко е вярно за тия тримата аз нищо не знам
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Новите попълнения в Черно Море

Мнениеот Ticha » 08 яну 2009 19:12

И аз не съм чувал нищо за играчите на Пирин, но от 3мата изброени познавам единствено играта на Стефан Костадинов и мисля, че е добър играч.

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 08 яну 2009 19:13

Мартинес?За този бях чувал,че се влюбил в някаква ученичка от Благоевград и му четах следното интервю:
"Много обича убав гадже.Играе футбол заради нея" - хехехехе :D .Костадинов беше в Ботев и не ми е правил особено впечатление,те тогава и Ботев бяха много много слаби.Бодуров съм го чувал като младежки национал и ми се струва,че би бил перфектно попълнение :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 яну 2009 19:26

Ние първия кръг още играем с Пирин на "Тича". :mrgreen:

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 08 яну 2009 19:36

Аз мисля, че с Какалов и бека селекцията приключва, не ни трябват много нови попълнения, тези тримата от Пирин за какво са ни, само единия ако е добър да го вземат и да увеличи конкуренцията. Литекс, ЦСКА и Левски купуват половин отбор играчи и си мислят, че така стават по-силни, ние ще разчитаме на отлично сработен отбор и това може да е най-големия ни коз особено в първите мачове от подновяването на първенството
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 08 яну 2009 19:52

Пък и...при говедата - Милиев не е от класата на Рабех,а и Урсула си заминава.При ЦСКА Пиетробончо и другия - съвсем не могат да се мерят с Лазаров и Манчев,а от ЦСКА си заминава и Ф.Да Коща,футболист от калибъра на КРИВИЯ спокойно можем да кажем - най-добрия играч на ЦСКА.Данчо Тъча също си отива.Както и да го въртим - и говедата и чорбетата се обезкървяват,а и не само това - тепърва ще обиграват,а ние точно обратното - надграждаме упорито,а и сме добре обигран отбор.Няма да се изхвърлям много в прогнозите....но мисля,че ще ги смажем и ще станем шампион категорично :!:
Изображение

Върни се в “Черно море”